Speltips Kroatien Malta

Speltips Kroatien – Ryssland 14/11: VM-plats på spel

Det är gruppfinal i grupp H då Kroatien tar emot Ryssland i Split på söndagseftermiddagen.

Som en av de mest efterlängtade matcherna av den sista kvalomgången så kommer Kroatien mot Ryssland tveklöst att ha många ögon på sig då det är en direktplats i till VM på spel i potten.

Efter ett väldigt underväldigande EM för rysk i somras så är det kanske något förvånande Ryssland som toppar gruppen inför omgången. De har två poängs marginal ned till favoriten Kroatien och det räcker alltså med att få med sig ett kryss från Split för att boka sin biljett till VM nästa år.

Höstens kvalspel har varit snudd på felfritt för rysk del med 16 poäng av 18 möjliga. De defensiva problem som verkade så uppenbara i EM då de blev överkörda av såväl Belgien som Danmark i gruppspelet har inte alls märkts av under de senaste månaderna. De har bara släppt in ett enda mål på dessa sex matcher och lär gå in med gott självförtroende inför den avgörande matcher nu på söndag.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mållöst senast lagen möttes

All press ligger nu på Kroatien som var förhandsfavoriter till att vinna gruppen och här har satt sig i ett läge där de fortfarande har allt i egna händer. Det gäller helt enkelt att besegra Ryssland på hemmaplan och sig vidare till VM, men det kan verkligen vara enklare sagt än gjort.

Senaste mötet lagen emellan slutade mållöst i början av september och är alltså den enda matchen som Ryssland tappat poäng i under hösten. Kroatien hade då mest boll och kontrollerade mycket av spelet, men matchen var ändå väldigt chansfattig. Trots dominans på mitten kom Kroatien alltså knappt till någon vass målchans överhuvudtaget.

Kroaterna har haft problem med målskyttet under det senaste året och saknar egentligen en tillräckligt vass anfallare som kan matcha resten av laget, då mittfältet fortfarande håller absolut världsklass. De fick i alla fall skjuta in sig lite mot Malta nu tidigare i veckan då de vann med hela 7-1, men att det var sju olika målskyttar är väldigt talande för hur detta Kroatien ser ut.

Det är alltså långt ifrån självklart vem som är tänkt att göra mål för Kroatien imorgon, men det finns å andra sidan många kandidater som är kapabla till det. Matchen lär i alla fall bli väldigt tät och jämn och Ryssland lär inte vilja släppa till några chanser i onödan. Precis som senast så tror jag på en målsnål affär där ett trubbigt Kroatien kommer att jaga första målet. För 1.86 hos Campobet spelar vi alltså på underspelet här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.86
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: