5 september 2017 Italien Israel

Speltips Litauen – Italien 31/3: Ny trepoängare

Italien hoppas på sin tredje raka trepoängare i VM-kvalet när man spelar borta mot Litauen onsdagen den 31 mars 2021.

Litauen - Italien

VM-kval
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Med två raka vinster, båda med 2-0, har Italien tagit ton direkt i sin VM-kvalgrupp och har satt agendan inför fortsättningen på det här kvalspelet. Med tanke på att bara ett lag per grupp går vidare är det ganska viktig tatt få en bra start.

Schweiz står också på två raka vinster, om än knappa sådana, varpå Italien toppar tabellen på bättre målskillnad. Efter två spelade matcher har man redan nu cementerat toppstriden i den här VM-kvalgruppen till att stå mellan Italien och Schweiz.

Med största sannolikhet blir det matcherna mot varandra som blir avgörande och för ett landslag som Italien finns det därmed inte utrymme att slå av på takten.

Nu spelar man mot ett Litauen som bara har tagit poäng i en av sina åtta senaste matcher i kvalsammanhang till VM, och som bara har gjort mål i två av dessa åtta matcher. Det är alltså inte ett motstånd som skrämmer särskilt mycket.

Speltips VM-kval

Det är en stark trupp som det italienska landslaget har, även om man kan argumentera för att det inte är ett landslag i paritet med det som vann VM-guldet för 15 år sedan. Det har runnit mycket vatten under broarna och Italien är inte samma maktfaktor längre.

Men startelvan i sig har många spelare från topplag runt om i Europa. Det känns inte minst som att offensiven med Ciro Immobile och Lorenzo Insigne kittlar.

Inför mötet med Litauen ska vi ha med oss att det italienska landslaget kommer till spel utan Bryan Cristante, Francesco Caputo, Deminco Berardi, Moise Kean, Giorgio Chiellini och Vincenzo Grifo. Det är inte heller omöjligt att ett par spelare vilas efter att ha spelat mycket tidigare. Litauen är ett lag man ska slå.

I hemmalaget lär startelvan påminna mycket om den senast, när man sånär tog poäng mot Schweiz i sin VM-kvalpremiär. Kanske är det läge att inte underskatta Litauen.

Italien vinner och håller nollan spelas till 1,61 gånger såsen hos bet365. Det är inte ett Litauen som brukar göra väsen av sig offensivt direkt.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 100 kr bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Italien vinner mot noll
Odds: 1,61
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, onsdag 31 mars 2021
TV: 
Stream: