30 maj 2018 Europatipset Speltips

Speltips Moldavien – Österrike 1/9: Tandlöst hemmalag

Österrike åker till Moldavien under onsdagskvällen i jakt på tre poäng och att återta andraplatsen i grupp F.

Österrike stod för sin bästa insats i en internationell turnering på mycket länge då de nådde slutspelet för första gången någonsin i EM nu i somras. Det är förvisso lite lättare att nå slutspel nu, men de slutade faktiskt som grupptvåa bakom Nederländerna och tog sedan de europeiska mästarna Italien till förlängning i åttondelsfinalen.

De gjorde det väldigt tufft för Italien som inte alls såg lika bekväma ut som de gjort under gruppspelet och österrikarna var faktiskt det första laget att få hål på gli Azzurri på över tio matcher.

I VM-kvalet har det dock inte gått riktigt lika bra och för närvarande ligger de faktiskt på fjärde plats i grupp F, men bara en poäng bakom grupptvåan Skottland. Det kommer bli en spännande kamp om andraplatsen bakom Danmark som visat sig överlägsna. Skottland, Israel och Österrike är alla inblandade och samtliga har hittills kryssat mot varandra medan de förlorat mot danskarna och vunnit mot slagpåsarna Moldavien och Färöarna.

Österrike har ett svagt favoritskap bland dessa tre då det känns som att de besitter en högre högstanivå än de andra två lagen och framförallt är starkare offensivt än vad den största utmanaren Skottland är.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Intressanta avstängningar i Moldaviens trupp

Mot Moldavien ska Österrike egentligen inte ha några som helst problem. David Alaba är värd mångdubbelt mer på transfermarknaden än hela det moldaviska landslaget tillsammans för att sätta lite perspektiv på det hela.

Vill de vara med och tävla om andraplatsen i gruppen så har de inte råd att tappa poäng mot Moldavien, vilket de säkerligen är medvetna om. Skottland kommer att ställas mot Danmark på Parken och därmed är det ett gyllene läge att köra förbi dem i tabellen.

På lördag spelar de borta mot Israel i Tel-Aviv och det är den matchen som många nog redan har ögonen på i den österrikiska pressen. Klarar de av att vinna båda dessa matcher så får de lite andrum inför returmötena och går in som grupptvåa efter att hälften av matcherna är spelade.

Även med kaptenen Julian Baumgartlinger borta ur spel på grund av knäskada så lär Moldavien inte vara några problem. Särskilt då Moldavien har flera viktiga spelare avstängda.

Österrike har hittills släppt in mål i alla matcher under kvalet och Moldavien lyckades få hål på Israel senast så ett spel på att Österrike håller nollan verkar lite riskabelt vid första anblick. Men Catalin Carp och Ion Nicolaescu som är de enda två som hittills gjort mål för Moldavien är båda avstängda inför matchen mot Österrike intressant nog.

Det kanske är lurigt att titta för mycket på EM också, men i Österrikes två senaste matcher där så höll de faktiskt nollan under ordinarie tid mot Ukraina och Italien, och det finns absolut defensiv kvalitet i truppen. För de 1.66 som Bet365 erbjuder för att Österrike ska vinna och hålla nollan är det definitivt spelvärt med tanke på Moldaviens avstängningar.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Österrike vinner mot noll
Odds: 1.66
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: