19 november 2019 Holland Estland Speltips

Speltips Montenegro – Nederländerna 13/11: Positiv trend

Montenegro tar emot ett Holland som jagar gruppsegern med två matcher kvar av VM-kvalet. Matchen spelas lördagen den 13 november 2021 med avspark kl 20.45.

Nederländerna toppar grupp G, två poäng före Norge och fyra poäng före Turkiet. Norge och Nederländerna möts i den sista omgången på tisdag i vad som ser ut att kunna bli en direkt avgörande gruppfinal. För att hålla avståndet på två poäng intakt lär man behöva den här matchen mot ett Montenegro som inte har någon realistisk chans att nå VM i Qatar 2022.

Montenegro står på 11 poäng och är därmed sex poäng efter Norge. När man senast mötte Nederländerna borta i september föll man med 4-0. Därefter har man spelat 0-0 hemma mot Lettland, vunnit med 3-0 borta mot Gibraltar samt förlorat borta mot Norge med 2-0.

Under hösten har man även spelat 2-2 borta mot Turkiet vilket kanske är deras främsta insats i det här VM-kvalet. Det är också Turkiet man ställs mot i den sista matchen på tisdag.

Nederländerna föll borta mot Turkiet i den första matchen av detta VM-kval men har därefter gjort vad som förväntas. Sommarens EM sågs dock som ett misslyckande och sedan dess har Louis van Gaal tagit över förbundskaptensposten.

Han inledde höstens VM-kval med att spela 1-1 borta mot Norge. Därefter har man vunnit samtliga fyra matcher. Man slog som sagt Montenegro med 4-0 hemma. I den efterföljande matchen körde man sedan över Turkiet då man vann med hela 6-1. I de två senaste matcherna har man besegrat Lettland med 1-0 borta samt Gibraltar med 6-0 hemma.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rättmätiga favoriter

Holland har övertygat i de senaste matcherna. På de fyra senaste har man en målskillnad på 17-2 och nu gäller det att knyta ihop säcken.

Louis van Gaals manskap är stora favoriter att vinna den här gruppen men det är inga enkla matcher man har kvar att spela. Visserligen slog man Montenegro utan större problem på hemmaplan men på hemmaplan är Montenegro ingen munsbit för något lag. Inför det här mötet står emellertid Nederländerna som favoriter till ett odds omkring 1.30.

Det mesta talar förstås för att Nederländerna kommer att vinna den här matchen och att Norge slår Lettland i sin match som slutar strax före att den här matchen startar.

Sedan Louis van Gaals tillträde har Nederländerna sett allt vassare ut och jag tror inte att man kommer skänka bort någonting i den här matchen. På pappret har man ett lag som ska kunna mäta sig med de allra bästa och Montenegro lär återigen få det svårt att freda sig mot så mycket individuell kvalitet och varierande offensiva hot.

Mitt spel blir därför Nederländerna -1.5 (asian handicap) till 1.83 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nederländerna -1.5 (asian)
Odds: 1.83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, lördag 13 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: