9 juni 2019 Brasilien Jamaica Speltips

Speltips Nederländerna – Brasilien 24/7: Gruppfinal

Det är dags för det förväntade toppmötet i grupp F mellan Nederländerna och Brasilien.

OS på damfotbollsidan har satt igång med en smäll, Sverige chockade världen med att besegra USA och Nederländerna och Brasilien krossade sina respektive motstånd i grupp F. Nu ska de möta varandra för att troligtvis spika vilket lag som kommer att toppa gruppen redan nu.

Brasilien mötte Kina i första omgången där de vann komfortabelt med 5-0 och där Marta blev tvåmålsskytt. Det gör henne till den enda spelaren som lagt mål i fem olika OS och därmed skrivs hon in i historieböckerna på ytterligare en punkt.

De är dock mycket mer än bara Marta och Brasilien nådde till kvartsfinal senaste OS där man blev utslagen av Sverige efter straffar då de blågula fick hämnd efter en förnedrande 1-5 förlust mot brassarna i gruppspelet.

Kina är inte ett dåligt lag och att besegra dem med 5-0 i öppningen är verkligen ett styrkebesked, men det återstår att se hur de mäter sig mot riktigt tufft motstånd, vilket vi kommer få se under lördagseftermiddagen.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En av favoriterna

Detta är Nederländernas första OS och de är inte alls lika erfarna i turneringen som Brasilien är. Men som Sverige är bekanta med så är Holland verkligen inget man vill möta i en internationell turnering. De nådde final där de förlorade mot USA i VM 2019 och vann EM 2017 efter att ha slagit ut Sverige ur slutspelsträdet båda gångerna.

Tillsammans med USA är Nederländerna den stora favoriten i OS även om resultatet i öppningsmatchen mellan Sverige och USA säkert kan ha fått många att omvärdera något.

I Hollands öppningsmatch var det däremot inga tveksamheter då de körde över Zambia med 10-3. Det är nästan så att man ifrågasätter vilken sport det är man tittar på när man ser resultatet, men det är hursomhelst verkligen ett styrkebesked från holländskorna.

Matchen mot Brasilien förväntas bli någorlunda jämn även om Nederländerna alltjämt är favoriter. Brasilien tenderar att inte riktigt räcka till i de stora matcherna och de faller ofta på målsnöret i de större mästerskapen, vilket Nederländerna visat att man inte gjort under den senaste EM och VM. De har en starkare trupp med Lieke Martens i spetsen och för 2.10 hos William Hill är den raka ettan klart spelvärd här.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nederländerna vinner
Odds: 2.10
Bolag: William Hill
Spelstopp: 13:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: