15 november 2019 Norge Färöarna Speltips

Speltips Norge – Montenegro 11/10: Tät batalj

Norge fortsätter sin jakt på en biljett till VM 2022 och härnäst står Montenegro för motståndet. Matchen spelas måndagen den 11 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

VM-kvalets grupp G toppas av Nederländerna som är två poäng före Norge inför den åttonde omgången. Norge står på 14 poäng och tre poäng bakom hittar vi Montenegro.

Trots avsaknaden av Erling Haaland lyckades Norge få med sig en viktig poäng i bortamötet mot Turkiet i fredags. Krysset innebär att man fortsatt är två pinnar före huvudkonkurrenten om andraplatsen i gruppen.

Nu väntar så två raka hemmamatcher mot Montenegro och Lettland där man har goda chanser till att ta full pott. Ska man fortsätta utmana Nederländerna om förstaplatsen är det också två matcher som man behöver vinna.

Men Montenegro har visat sig vara svårslagna och lär inte bli någon enkel nöt att knäcka för norrmännen. När lagen möttes i Montenegro i våras kunde dock Norge vinna med 1-0.

Montenegro vann som väntat borta mot Gibraltar i fredags med siffrorna 3-0. Vid den förra landslagssamlingen spelade man 2-2 borta mot Turkiet, förlorade med 4-0 borta mot Nederländerna samt kryssade hemma mot Lettland.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norge behöver ta taktpinnen

Med tre matcher kvar att spela har Ståle Solbakkens Norge skaffat sig ett bra utgångsläge. Fortfarande har man en gruppseger i egna händer i och med att man möter Nederländerna borta i den sista matchen. Men om den möjligheten ska leva fram till dess lär man behöva vinna den här matchen.

I fredags svarade man för en disciplinerad insats borta mot Turkiet. Trots ett tidigt turkiskt ledningsmål fortsatte man att vara metodiska och i slutet första halvlek kunde Haalands ersättare längst fram, Kristian Thorstvedt, peta in en kvittering.

Turkiet vara i stora delar av matchen spelförande medan Norge försvarade sig ganska lågt och var giftiga i sina omställningar. När Montenegro nu gästar lär rollerna kunna bli ombytta. Frågan är om det passar Norge lika bra.

Norge är favoriter hos spelbolagen till ett odds omkring 1.62. Det mesta talar för att de kommer att se till att vinna den här matchen, men jag tror det kommer bli en jämn batalj.

Senast lagen möttes blev det alltså 1-0 till Norge i en relativt chansfattig match. Det har gjorts under 2.5 mål i 4 av Norges 5 senaste kvalmatcher. Enda undantaget är 5-1-segern mot Gibraltar. Jag tror att även den här matchen kommer bli tät och målsnål.

Sead Haksabanovics Montenegro är ett gediget lag som, så länge de försvarar sig lågt, kan göra det svårt för Norge här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.83 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 11 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: