8 oktober 2019 Sverige Slovakien Speltips

Speltips Österrike – Sverige 19/2: Uppladdning

Det svenska damlandslaget befinner sig på Malta för uppladdning inför sommarens mästerskap. Vi rekar med odds inför mötet mellan Österrike och Sverige.

Håll nu utkik redan tidigt på eftermiddagen när Österrike och Sverige ska spela denna träningslandskamp på Malta. Här har flera nationer samlats för att ladda upp inför det som blir en intensiv mästerskapssommar.

För svensk del – och såklart för flera andra länder som använder den här månaden till att ladda upp – har det varit lite krångel med att ta ut laget. Det finns reserestriktioner som gör att spelare inte längre kan fara kors och tvärs över Europa.

Zećira Mušović, Jonna Andersson och Magdalena Eriksson var alla tänkta att ansluta från engelska Chelsea, men på grund av restriktioner har man inte tillåtits komma till Malta och det gör att Peter Gerhardsson har fått tänka lite annorlunda.

Emma Holmgren, Amanda Nildén och Emma Kullberg blir spelarna som i det här fallet kommer att ersätta spelarna, men det finns också flera andra spelare som inte finns med.

Så här tidigt på försäsongen, om vi för enkelhetens skull kan kalla det så, kommer den svenska landslagsledningen förmodligen att skynda långsamt och jag tror att det kan bli ett lite mer återhållsamt spel mot Österrike.

Ingen Asllani – ingen succé

Kosovare Asllani har på senare tid haft toppform i spanska Real Madrid, men kommer inte att kunna spela den här matchen mot Österrike. Den svenske stjärnan har fått en hjärnskakning som gör att hon inte är redo för att gå för fullt än.

Men med det sagt finns Kosovare Asllani med på Malta, för att stötta sina lagkamrater, svetsa ihop laget och förhoppningsvis kunna träna lite senare under samlingen.

Men utan Kosovare Asllani råder det ingen tvekan om att ett redan lite stukat Sverige får lite sämre offensiv kraft. Det känns snarare som att det här blir en försiktig match där man känner lite på motståndet. Som vi så ofta sett i dessa sammanhang.

Det är inte förrän i sommar som Sverige behöver ha toppat formen. Då ska OS-slutspelet förhoppningsvis spelas i Japan.

Under 3,5 mål spelas här till 1,80 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 15:00, fredag 19 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: