28 juni 2019 Venezuela Argentina Speltips

Speltips Paraguay – Argentina 7/10: Tight match

Argentina är inte illa ute i det sydamerikanska VM-kvalet, men vinner gärna borta mot Paraguay för att döda alla tvivel.

Det allra mesta pekar på att Argentina gör Brasilien sällskap som det ena av två helt självklara sydamerikanska landslag i nästa års VM i Qatar. Men snart halvvägs in i kvalspelet kan vi inte vara riktigt säkra på argentinsk medverkan än.

Visst, Argentina har tagit 18 poäng på åtta omgångar, och visst, man ligger tvåa i tabellen med hela fem poäng ner till playoff-platsen och hela sju poäng ner till missat VM 2022. Faktum är att man rent av gör detta med en match mindre spelad.

Men den matchen är mötet med Brasilien och med tanke på hur starka rivalerna har varit i det här kvalspelet kan man inte räkna med några poäng där. Tre poäng kan ske, en poäng likaså, men man kan definitivt inte räkna in något på förhand.

Argentina har gjort 15 mål och släppt in 6 mål hittills i VM-spelet, och även om det i sig är bra siffror är det också uppenbart att man inte är på brassarnas nivå. Brasilien har 19 gjorda och två insläppta, men också åtta raka vinster. Argentina har trots allt tappat poäng i tre matcher.

Nu ska jag inte försöka koka soppa på en spik och hävda att Argentina faktiskt kan missa VM 2022. Det finns ingenting som tyder på det. Men om man förlorar mot Paraguay i den här matchen är risken att det bara är fyra poäng ner till missat VM. Dock med en match mindre spelad.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Argentina undviker gärna förlusten

Samtidigt är detta möte ett guldläge för Argentina att helt döda risken att missa direkt- eller playoffplatserna till VM 2022. En vinst mot Paraguay (närmast lagande utanför platserna till VM 2022) skulle göra att man har hela tio poäng ner, med en match mindre spelad. Det ska inte gå att missa under den andra halvan av VM-kvalet.

Dessutom har Argentina imponerat genom att vara extremt svårslagna (inga förluster än) och man har dessutom med sig en efterlängtad titel från i somras, när Lionel Messi äntligen fick vinna något med sitt landslag. Då var det Copa America som bestegs, efter en tung finalförlust mot Brasilien.

Jag tycker inte att Argentina sprudlar, men man är åtminstone ett svårslaget och välorganiserat landslag igen. Det måste man ge laget.

Paraguay är illa ute i det här VM-kvalet och behöver alla poäng man kan få, men det är hela åtta matcher kvar att spela för deras del efter den här. Det finns all tid att rädda det. Men på hemmaplan vill man såklart inte förlora.

Paraguay +1 (asian handicap) spelas till 1.70 gånger insatsen hos ComeOn. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsförlust.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Paraguay +1 (asian handicap)
Odds: 1.70
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 02:00, fredag 8 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: