11 november 2016 Rumänien Polen

Speltips Polen – Island 8/6: Avslaget

Polen laddar upp inför EM 2021 med att möta Island i sitt genrep. Vi rekar med odds inför träningslandskampen den 8 juni 2021.

För många europeiska storlag handlar det nu om att göra sitt yttersta för att hitta formen inför EM 2021 och ta sig in i Europamästerskapet med så god form som möjligt. Det är därför som vi nu ser så många träningslandskamper.

Men en del landslag ska inte ens få spela mästerskapet och det handlar inte minst om Island, som hade en horribel kvalstreak och som missade EM 2021 precis som vi hade kunnat ana redan när man plockade in Erik Hamrén som förbundskapten.

Men med det sagt använder man ändå landslagsuppehållet till att vässa på formen inför vad som komma skall till hösten, då det är dags för kvalspel till VM 2022. Man har öppnat kvalet horribelt med förlust mot Tyskland och Armenien, men tack och lov en vinst borta mot Liechenstein senast.

Ska det kunna bli VM 2022 behöver man hitta formen snarast, men ärligt talat ser jag inte hur det här isländska landslaget ska kunna resa sig. Den gyllene generationen är borta och man behöver bygga om ordentligt.

Polen har med det sagt mer att spela för och vill såklart se heta ut inför premiären i EM 2021 mot Slovakien.

Odds inför EM 2021

EM 2021, eller EM 2020 som verkar vara det officiella namnet som man ska envisas med trots att det har blivit 2021, är en turnering som skulle kunna bli lyckad för Polen.

Dels har man en ganska spännande generation spelare, men framförallt har man världens kanske allra bästa spelare i Robert Lewandowski i laget. Nu råkar han vara ganska beroende av en bra omgivning, men det är samtidigt en spelare som om han har formen på sin sida kan bli helt ostoppbar.

Därför kan Polen med en bra plankträff verkligen bli någonting att räkna med i EM-sammanhang och det skapar en spänning inför turneringen. Det måste man ta och erkänna.

Det gör också att Polen tar den här delen av förberedelserna på allra största allvar.

Polen vinner spelas till 1,53 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway

Speltips:

Speltips: Polen vinner
Odds: 1,53
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:00, tisdag 8 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: