21 mars 2019 Österrike Polen Speltips

Speltips Polen – Ryssland 1/6: Svenskfokus

Sverige är på plats för att scouta Polen när polackerna laddar upp för EM 2021 med att spela mot Ryssland den 1 juni 2021.

Med två veckor, ungefär, kvar till EM-premiärerna runt om i Europa ska landslagen nu försöka klämma in en, två eller i något fall rent av tre träningslandskamper för att vässa formen så gott det bara går.

I vissa fall innebär det fullt krig om platserna i startelvan och det är en situation som vi allra främst ser kring det svenska landslaget. Vilket anfallspar startar egentligen premiären mot Spanien? Det vet vi inte än.

En viktig sak av förberedelserna är såklart att scouta det kommande motståndet och för svensk del innebär det inte minst att man tittar på gruppmotståndarnas matcher nu kommande veckor. Det innefattar tisdagens möte mellan Ryssland och Polen. Ett Polen som Sverige har i den sista gruppspelsmatchen.

Polen har sin stora stjärna Robert Lewandowski med och i fullt slag, efter att han på slutet av säsongen haft vissa problem med en skada i Bayern München.

Nu försöker man göra sitt yttersta för att hitta ett bra sätt att kanalisera allt det han är bra på i det polska landslaget också. Det har man inte lyckats med fullt så bra som man har lyckats med i FC Bayern. Däremot vill man inte riskera något med hans fysiska status.

Odds inför EM 2021

Ryssland då? Jo, man har hamnat i en överkomlig grupp, men man ska också spela mot svårspelade lag som Belgien och Danmark. Det sistnämnda laget förväntar på förhand bli motståndet att slå för att man ska kunna gå vidare från gruppen.

Å andra sidan är det i vissa grupper hela tre lag som går vidare och det kommer att finnas chanser att ta sig till slutspelet ändå.

För rysk del vill man också få ordning på lagbygget inför den här turneringen och mötet med Polen blir ett lagom svårt möte i det här skedet. Man har haft vissa problem med insläppta mål på slutet, varpå målspelet är det som lockar här.

Rimligen känner inget av lagen att man har så mycket att förlora heller.

Över 2,5 mål spelas till 2,05 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,05
Bolag: Hajper
Spelstopp: 20:45, tisdag 1 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: