Speltips Serbien Portugal

Speltips Portugal – Irland 1/9: Ensidigt

Toppen möter botten i grupp A då Portugal gästas av Irland i deras första match under landslagsuppehållet på onsdagskvällen.

Med tre matcher spelade vardera så är det Portugal och Serbien som toppar grupp A och allt pekar på att det är mellan dessa två som striden om första- och andraplatsen kommer att utspela sig.

Portugiserna har verkligen inte imponerat i kvalet ännu då de först inledde med en uddamålsseger över Azerbajdzjan, ett kryss mot Serbien där de tappade en 2-0-ledning och en vinst mot Luxemburg.

De ska såklart vara favoriter till förstaplatsen här och de gäller att de inte slarvar när de ställs mot svagare motstånd så att de ger serberna övertaget i tabellen. Varken Irland, Azerbajdzjan eller Luxemburg ska kunna hota detta Portugal utan det är i matchen mot Serbien i november i Lissabon som gruppen förmodligen kommer att avgöras.

I EM så var Portugal lite svajiga men klarade sig ändå helskinnade ur dödens grupp genom att vara det enda laget som besegrade Ungern bisarrt nog. De föll dock mot Belgien redan i åttondelen i en match där de förtjänade mer.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Irland har varit helt under isen

Detta Portugal borde vara starkare än det lag som vann EM för fem år sedan då det växt fram en ny ung generation som verkligen hör hemma i världseliten med bland andra Ruben Dias från Manchester City, Diogo Jota från Liverpool, Bruno Fernandes från Manchester United och Renato Sanches från Lille. Det är många unga spelare som redan nått en väldigt hög nivå och har många år bra år framför sig.

Ifall de lyckas spela till sin potential här så ska Irland inte ha någon chans egentligen och det finns inte mycket som pekar på att Irland borde kunna rubba detta Portugal även om portugisernas spel inte skulle sitta riktigt.

Irland har nämligen inlett kvalet med en tuff förlust borta mot Serbien med 2-3 och därefter katastrofalt nog förlorat hemma mot Luxemburg – en match man inte får förlora då de är gruppens tänkta slagpåse tillsammans med Azerbajdzjan.

De har förvisso en match mindre spelad, men har redan sju poäng upp till andraplatsen och det ska mycket till för att de ska kunna komma ikapp något av lagen i toppen även om de skulle klanta sig.

Under kvalet till EM så var de faktiskt inte långt bakom Danmark och Schweiz i sin grupp och lyckades ta poäng från båda lagen hemma i Dublin, men sedan dess har det gått utför och irländarna har haft förtvivlat svårt att få hål på sina motståndare. I sina åtta senaste tävlingsmatcher har de bara lyckats göra mål i en enda av dem (!) och det var i bortaförlusten mot Serbien.

Med tanke på hur Irlands facit ser ut så finns det i min mening spelvärde i att Portugal vinner mot noll här för 1.61 hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Portugal vinner mot noll
Odds: 1.61
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: