Speltips Serbien Portugal

Speltips Portugal – Luxemburg 12/10: Måstematch

Portugal har inget utrymme för poängtapp när Luxemburg gästar den 12 oktober 2021 i VM-kvalet. Vi rekar med odds.

Nog hade man förväntat sig att Luxemburg skulle vara gruppens stora slagpåse, men faktum är att det är nya tider och att det inte alls är lika självklart att länder som Luxemburg förlorar match efter match i ett VM-kval.

Det har visat sig att Azerbajdzjan är ett klart sämre lag än Luxemburg under det här kvalet och den gamla sanningen om att de riktigt små länderna inte har en chans har visat sig åldrats dåligt. Det är helt klart nya tider.

Ser vi till hur gruppen har utvecklat sig har Luxemburg rent av en liten chans på VM 2022, men då behöver man vinna borta mot Portugal i den här matchen och vet jag inte om det är vidare troligt.

Portugal däremot har ett poängtapp och behöver vinna den här matchen för att inte låta Serbien vara laget som har kommandot i toppen.

Men samtidigt har Portugal allting i egna händer och behöver egentligen bara vinna sina matcher för att vara säkra på VM 2022. Som det är nu har man dock två tuffa matcher kvar att spela, borta mot Irland och hemma mot Serbien.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Portugal är numret för stora

Luxemburg har alltså ett starkt kvalspel bakom sig, men det är främst mot de sämre lagen som man har gjort bra resultat. Bortavinsten mot Irland var ganska länge sedan nu och det är tveksamt om man hade kunnat räkna med en så stark prestation igen.

Portugal vann bekvämt med 3-1 på bortaplan mot Luxemburg och det är väl en tydlig indikator på ungefär hur stor skillnad det är mellan lagen. I mina ögon är portugiserna helt enkelt ett för bra lag för att det här ska vara rimligt att tänka sig att Luxemburg ska kunna skrälla.

Cristiano Ronaldo har också haft fin formtendens i Manchester United på slutet och är väldigt sugen på att göra mål i de här matchen också. Det vågar jag lova.

Portugal väntas gå ut med full kraft i den här matchen och jag räknar med att man helt enkelt är för starka.

Cristiano Ronaldo inleder målskyttet spelas till 3.00 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Cristiano Ronaldo inleder målskyttet
Odds: 3.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 12 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: