10 oktober 2019 Ryssland Skottland Speltips

Speltips Ryssland – Cypern 11/11: Direktplatsen i egna händer

Grupp H ska avgöras och Rysslands möte med Cypern blir det sista testet inför den avgörande matchen mot Kroatien.

Inför VM-kvalet så var grupp H en av de grupper som på förhand kändes mest öppen, men det hade trots allt sannerligen varit en bedrift av Ryssland ifall de lyckades lägga vantarna på direktplatsen till VM över Kroatien.

I nuläget så leder de gruppen med två poäng ned till de jagande kroaterna, ett försprång som de är måna om att inte tappa nu vid mållinjen. Kroatien möter nämligen Malta under samma kväll och något annat än tre poäng där finns inte på kartan.

Ryssland måste därmed även segra mot gruppjumbon Cypern när de gästar under den sista omgången och har såklart även de alla förutsättningar för att vinna. Går allt enligt plan så räcker det med ett kryss i Zagreb på söndag för ryssarnas del.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Cypern har stannat av under hösten

Gästerna har i sin tur inte gjort mycket väsen av sig under gruppspelets senare del, men de öppnade faktiskt förvånansvärt starkt. Inom de tre första matcherna så kryssade de i en mållös match mot Slovakien och slog sedan Slovenien med uddamålet.

För att vara ett liten önation så har de haft ett förvånansvärt stabilt försvarsspel under kvalprocessen, de har släppt in 13 mål på åtta matcher, men de har också haft det väldigt tufft i offensiven. De har bara stått för tre mål och två av dem kom mot Malta i en jämn match som slutade lika.

De har alltså inte riktigt vad som krävs för att få hål på något av lagen som realistiskt är med och utmanar om en plats till VM tyvärr, men de har i alla fall varit nära att sätta några käppar i hjulet i våras.

Med tanke på hur tama de har sett ut framåt så känns det ganska tryggt att spela på att Ryssland går vinnande ur detta utan att släppa in mål. Trots att ryssarnas defensiv verkligen blev synad under EM så har det inte alls varit samma historia under EM-kvalet där de bara släppt in fem på åtta matcher. För 1.66 hos Bet365 spelar vi alltså att Ryssland vinner mot noll här.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Ryssland vinner mot noll
Odds: 1.66
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: