Ryssland

Speltips Ryssland – Slovenien 27/3: 1X2-spel

Spelbloggare.se djupdyker i Ryssland – Slovenien i VM-kvalet med speltips, de bästa oddsen och allt inför matchen. Häng med!

Ryssland - Slovenien

VM-kval
Rygga spelet!
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här

Ett misslyckat UEFA Nations League ska Ryssland försöka följa upp med ett bättre kvalspel för att bli klara för VM i Qatar 2021. Premiären gick som förväntat – det blev en 3-1-vinst borta över Malta och nu är siktet inställt på tre nya, friska poäng.

Gruppen per sig är en relativt tuff sådan, så det handlar om att ta en bra position redan omedelbart. Tuffaste konkurrensen står, utan tvekan, Kroatien för – men även just Slovenien, och Slovakien, kan bli tuffa nötter att knäcka.

Slovenien var den andra vinnaren i premiäromgången – med en lika oväntad som imponerande 1-0-seger över ett stjärnspäckat Kroatien. Målet stod Sandi Lovric, Lugano-mittfältaren, för så tidigt som 15 minuter in i händelserna.

Nu är alltså frågan: blir det Ryssland eller Slovenien som tar täten i gruppen? Favoritskapet, sett till oddsen, innehar hemmalaget – men utan att det anses vara överdrivet stort.

Ryssland klart starkare

Hur man än vrider och vänder på det är det uppenbara fakta att Slovenien inte håller samma nivå som Ryssland – det utsökta premiärresultatet till trots. Den typen av skrällar slår till här och där, men nu tror vi istället att verkligheten på sätt och vis kommer ifatt.

Ryssland har det starkare spelarmaterialet, fördelen av hemmaplan och kommer dessutom från en väl utförd premiär.

Vi hade köpt siffror runt 1,65 för den raka ettan – nu får vi 1,75 x insatsen hos LeoVegas och det är utan tvekan värt en investerad peng. Hos dem får du dessutom ett gratisspel värt 100 kronor – och varför inte testa det på den här matchen?

  Rygga spelet hos LeoVegas – Hämta 100 kr gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ryssland vinner, rak etta
Odds: 2,00
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: