21 mars 2019 Österrike Polen Speltips

Speltips San Marino – Polen 5/9: Ensidigt

Tre poäng ska inkasseras för polackerna som vill lägga vantarna på andraplatsen i grupp I.

Polen inledde sitt landslagsuppehåll med en övertygande seger mot Albanien med 4-1 hemma i Warszawa. Fyra avslut på mål och fyra i nät är verkligen inget dåligt facit för polackerna som dessutom fick njuta av fyra olika målskyttar i torsdags. Det var nog nyttigt för ett lag som bortsett från Robert Lewandowski inte direkt öst in mål på senaste.

Som ni alla vet så tog Polens äventyr slut tidigt i EM då Sverige satte spiken i kistan för Polens slutspelsdrömmar i och med 3-2 segern där Victor Claesson avgjorde i den 94:e minuten.

Tränare Paulo Sousa har inte riktigt fått till spelet och Polen känns idag inte lika vassa som de gjorde för bara några år sedan. När Lewandowski väl lägger skorna på hyllan kommer Polen att tappa ytterligare en nivå då de inte har något fantastiskt lag bakom sin superstjärna.

Men ännu har de goda chanser att prestera bättre än vad de gjorde i EM sist åtminstone. De är favoriter till andraplatsen i gruppen, då de knappast kan hota England som toppar tabellen, men bör vara starkare än den största utmanaren Ungern.

FÅ 100 KRONOR TILLBAKA OM DU FÖRLORAR PÅ DITT FÖRSTA SPEL! 888sport har börjat storsatsa på Sverige och som ny kund för du möjlighet att spela riskfritt på ditt första spel. Satsa 100 kronor och få tillbaka insatsen om du förlorar. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos 888sport!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Polen lär vila spelare

Matchen mot San Marino kommer perfekt för Polen som i stort sett får tre poäng gratis inför det tuffa mötet mot England på hemmaplan som väntar på onsdagskvällen. Troligtvis kommer de att använda matchen mot San Marino som ett tillfälle att vila spelare mellan torsdagsmatchen mot Albanien och den kommande matchen mot England.

Även Polens reserver bör inte ha några som helst problem med San Marino och ifall det nu mot förmodan skulle krisa så finns det alltid möjlighet att byta in tyngre namn i och med de nya reglerna kring byten.

San Marino befinner sig i sin tur i en välbekant situation då de är sist i tabellen utan att ha gjort ett mål ännu i VM-kvalet. Deras chans till poäng kom nu i torsdags då de spelade mot Andorra, men även där fick de återvända hem tomhänta då de förlorade med 0-2. Det säger en del om hur svagt detta San Marino är.

Oddsmarknaderna på matchen är således väldigt begränsade på grund av hur ensidig matchen är, men det finns trots allt ett spel som är värt att kika på. I och med att Polen säkerligen kommer vilja spara på krafterna här så är ett underspel inte tokigt här. San Marino lär knappast få hål på Polen samtidigt som deras största förlust hittills har varit 0-5 mot England. Under 5,5 mål för 1.85 hos 888sport ser därmed inte alls särskilt dumt ut mot ett Polen som lär slå av på takten.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1.85
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: