Speltips Serbien Portugal

Speltips Serbien – Portugal 27/3: Felaktig bedömning

Valet av sida är enkelt inför Serbien – Portugal i VM-kvalet och för oss är det uppenbart att bortalagets favoritskap tagits till sin spets. Har vi ett bud på skräll, månne?

Grupp A:s två premiärvinnare ställs mot varandra, Serbien samt Portugal, och det är också samma länder som förväntas slåss om förstaplatsen medan tvåan, sannolikt den andra, får spela playoff. Med andra ord är det en tung match som väntar.

Givetvis är det Portugal, med världsstjärnan Cristiano Ronaldo i spetsen, som är att titulera som favoriter såväl i den här matchen specifikt som fajten om förstaplatsen. Samtidigt ska Serbien inte underskattas – de har ett flertal fina, större namn i truppen – och det är någonting vi anser marknaden samt oddssättarna göra här.

Nåväl, i premiären lyckades Serbien vända en tidig 0-1-uppförsbacke till en slutlig 3-2-vinst över Irland och det var framförallt två spelare vars insatser ska uppmärksammas: Dusan Tadic med tre assister och Aleksandar Mitrovic med två fullträffar efter att ha hoppat in i 63:e minuten. Gjort sig förtjänt av förtroendet från start, va?

Portugal kom inte alls till sin rätt i veckan, inte minst med ineffektivitet i den sista tredjedelen av planen, men kunde ändå pusta ut efter 90 minuter mot Azerbajdzjan – och det tack vare ett självmål från motståndarna. Kommer krävas bättre spets nu.

Nöjda vid oavgjort?

Spelarmaterialet som förbundskapten Fernando Santos fogar över är på en annan nivå än Serbien – här har vi en ständig kandidat för både europeiska- och världstitlar. Däremot kan man ställa sig frågan om ett så här stort favoritskap är befogat efter en mindre stark premiär, på bortaplan i Belgrad.

Som nämnt: det var ingen höjdarinsats Portugal stod för i kvalpremiären. Oroväckande svag effektivitet.

Serbien har, träningsmatcher och tävlingsmatcher inräknade, inte förlorat på sju matcher under ordinarie speltid. De fick det att lossna efter en tuff start på mötet med Irland och kommer, kan vi anta, hit med gott självförtroende.

På resande fot tror vi heller inte att Portugal, på förhand, skulle vara helt missnöjda med ett kryss.

Serbien +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid oavgjort samt hemmavinst – spelas till oddset 2,17 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Hämta 100 kr i freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Serbien +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,17
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: