unibet kampan vm 2018 29 juni

Speltips Skottland – Israel 9/10: Toppstrid

Skottland och Israel ser ut att göra upp om andraplatsen och viktiga poäng står därmed spel när de möts i VM-kvalets sjunde omgång. Matchen spelas lördagen den 9 oktober 2021 med avspark kl 18.00.

Efter sex spelade matcher är Skottland tvåa i grupp F som toppas av Danmark med hela sju poängs försprång. Strax efter Skottland jagar Israel andraplatsen då man står på tio poäng och Skottland på elva poäng.

Skottland har skaffat sig ett bra utgångsläge efter förra samlingens goda resultat. Visserligen förlorade man borta mot ett Danmark som gått rent och ser omöjliga ut att rubba, men man reste sig sedan och svarade för två stabila insatser mot Moldavien och Österrike.

Man föll mot Danmark med 2-0 i den första matchen, besegrade sedan Moldavien med 1-0 hemma och tog sedan en fin 1-0-skalp borta mot Österrike.

När skottarna i våras ställdes mot Israel på bortaplan slutade det 1-1. Av allt att döma ser nu dessa två, jämnstarka, lag ut att gå en duell om andraplatsen i gruppen.

Vid den senaste landslagssamlingen kunde även Israel besegra Österrike hemma med hela 5-2. Därtill slog man även Färöarna med 4-0 på bortaplan. I den senaste matchen blev man emellertid utklassade av Danmark som vann med hela 5-0 på Parken i Köpenhamn.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Målglada Israel

Israel är ett landslag som blandar och ger en hel del. När det stämmer har man en klart potent offensiv men man får ofta problem i defensiven mot de bättre lagen.

Skottland står som favoriter inför den här matchen då ett spel på att skottarna vinner ger cirka 2.00 gånger insatsen. Ser vi till historiken är det dock väldigt jämnt.

De här båda lagen har nämligen stött på varandra relativt ofta de senaste åren. I våras slutade mötet alltså 1-1 i Israel. Dessförinnan har de mötts fem gånger de senaste tre åren. Israel har vunnit och Skottland två och en har slutat oavgjort. Mest betydelsefullt var kvalmatchen till EM i somras där Skottland gick segrande efter straffar.

På så vis kanske skottarna har ett litet mentalt övertag. Man har förstås också hemmaplan samt en poäng mer att gå på.

Steve Clarkes Skottland är starka i sin defensiv och kommer från två matcher där man höll nollan. Nu möter man ett Israel som är lite mer vilda västern och som kan vara väldigt giftiga framåt när det stämmer. I PSV-anfallaren Eran Zahavi har man en skicklig anfallare som gjorde två mål mot Österrike senast och som Skottland lär få se upp med.

Jag tror att målglada Israel kommer bidra till en mer öppen matchbild och mitt spel blir att båda lagen gör mål till hela 2.08 gånger pengarna hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 2.08
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 18:00, lördag 9 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: