Israel Slovenien Speltips 21 mars 2019

Speltips Slovenien – Cypern 14/11: Tröstmatch

Slovenien tar emot Cypern på söndagseftermiddagen i hopp om att avsluta kvaläventyret på den övre halvan.

I skuggan av den efterlängtade gruppfinalen mellan Kroatien och Ryssland spelas resten av gruppens matchs samtidigt där Slovenien har tredjeplatsen i sikte och Cypern vill undvika sistaplatsen. Inget av lagen har något mer än ära att spela för, men ingen av dem hade nog heller förväntat sig något annat när vi nu knyter ihop VM-kvalspelet.

Sloveniens kvalspel startade i alla fall med en smäll då de öppnade med att besegra Kroatien med 1-0 i våras, men hoppet om att eventuellt vara med och slåss om en andraplats i gruppen dog nog kort därefter då de förlorade mot just Cypern med samma siffror i Nicosia.

Sedan dess har Slovenien blandat och gett resultatmässigt, men det har varit tydligt att de inte är tillräckligt bra för att utmana de andra topplagen i gruppen. De bör i alla fall vara nöjda med att ha kryssat två gånger om mot Slovakien och inför omgången sitter de båda på samma poäng.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Måltorka för Cypern

Cypern har nog gått in med den realistiska målsättningen att inte hamn sist, men de har inte haft det lätt i gruppen alls trots att de har sällskap av en annan liten önation i Malta. De har dock bara fått med sig en poäng från dubbelmötet mot vad som borde vara gruppjumbon. Överraskande nog förlorade de med hela 0-3 i Valletta.

De enda poäng de har fått har de hämtat på hemmaplan och det är som sagt mot just Slovenien som den enda vinsten hittills har kommit. Slovenien lär vara revanschsugna med andra ord och ha goda chanser att hämta ut tre poäng.

Cypern har nämligen inte gjort ett enda mål på bortaplan hittills och två av deras totalt tre mål under kvalprocessen hittills kom i en 2-2 match hemma mot Malta. De har i alla fall, förutom nu senast mot Ryssland, varit duktiga på att hålla nere förlustsiffrorna, men framåt har det sett väldigt blekt ut.

Vi spelar alltså här på att Slovenien lyckas vinna och att Cyperns måltorka på bortaplan håller i sig kvalet ut genom att spela på att Slovenien vinner mot noll för 1.80 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Slovenien vinner mot noll
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: