10 oktober 2019 Ryssland Skottland Speltips

Speltips Slovenien – Ryssland 11/10: Måstematch

Grupptrean Slovenien tar emot grupptvåan Ryssland i den åttonde omgången av VM-kvalet. Matchen spelas måndagen den 11 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Ryssland och Kroatien toppar VM-kvalets grupp H på samma poäng. Sex poäng bakom dem jagar Slovenien som nu är i behov av en vinst om man ska kunna haka på i toppstriden.

Slovenien inledde det här VM-kvalet starkt då man hemmaslog Kroatien i den första matchen. Därefter blev det dock förlust borta mot Ryssland och Cypern. Vid den senaste landslagssamlingen tog man fyra poäng efter att man slagit Malta hemma, kryssat mot Slovenien borta samt förlorat mot Kroatien med 3-0 på bortaplan.

Nu tar man emot ett Ryssland som ser ut att ha fått en nytändning under Valeriy Karpins ledning. Den forne storspelaren tog över förbundskaptensposten efter ett ganska misslyckat EM och sedan dess har man tagit tio poäng på fyra matcher och inte släppt in ett enda mål.

Förra samlingen inledde man med att spela 0-0 hemma mot Kroatien. Därefter slog man både Cypern och Malta med 2-0. I fredags tog man en mycket viktig 1-0-seger hemma mot Slovakien och nu ser förutsättningarna för att bli minst tvåa i gruppen väldigt goda ut.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikare än förväntat

Med tre matcher kvar att spela är Slovenien sex poäng efter Ryssland och Kroatien. Därmed är det här en match som Slovenien behöver vinna. Samtidigt kan Ryssland känna samma sak om de ska kunna haka på Kroatien som man har kvar att möta på bortaplan.

Hos spelbolagen är hemmalaget knappa favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på att Slovenien vinner ger cirka 2.58 gånger pengarna.

När de här lagen möttes i våras vann Ryssland på hemmaplan med 2-1 efter att Artem Dzyuba gjort ryssarnas båda mål. Sedan dess har det spelats ett EM och Ryssland har bytt förbundskapten och eventuellt fått ett litet lyft av det.

Framförallt har man varit väldigt solida i defensiven sedan Karpins tillträde. Spelbolagen lutar också tydligt åt att det här kommer bli en målsnål tillställning. Ett spel på under 2.5 mål står endast i cirka 1.49 gånger pengarna.

Ser vi till de senaste matcherna är det mycket som talar för att det här kommer bli en jämn och tät tillställning. Samtidigt är förutsättningarna lite annorlunda nu då Slovenien, i princip, måste vinna den här matchen om de ska ha någon chans. Inter heller Ryssland lär var speciellt nöjda med ett kryss.

Detta tror jag borgar för en mer öppen matchbild. Det saknas inte offensiv spets i något av lagen och mitt spel blir därför att båda lagen kommer göra mål i den här matchen till fina 2.15 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 2.15
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 20:45, måndag 11 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: