27 mars 2018 Spanien Argentina Speltips

Speltips Spanien – Kosovo 31/3: Sveriges grupp

Sverige har öppnat VM-kvalet starkt och hoppas nu åter på att Spanien ska tappa poäng. Denna gång väntar Kosovo den 31 mars 2021.

Spanien - Kosovo

VM-kval
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Som tabellen har artat sig i Sveriges grupp i VM-kvalet råder det ingen tvekan om att förbundskaptenen Janne Andersson ska vara nöjd, inte minst mot bakgrund av att Sverige har gjort vad som förväntats och tagit två vinster på två försök.

Det ger sex poäng till det svenska landslaget, och en ledning i gruppen, före Spanien som står på fyra poäng. Med tanke på att spanjorerna tappade poäng hemma mot Grekland direkt bjöd man in Sverige till att ta kommandot i gruppen.

Faktum är att Spanien också var ruskigt nära att tappa poäng mot Georgien, men att man i den matchen tryckte in 2-1 precis i slutskedet och därmed inkasserade tre viktiga poäng. Riktigt synd för svensk del.

Men samtidigt är det uppenbart att Spanien inte har hittat formen. Men nu spelar man hemma mot ett Kosovo som inte imponerade mot Sverige, som har fortsatta problem med skador, som inte är särskilt bra på bortaplan och som efter en förlust här redan kan räknas bort från toppstriden i gruppen. Tungt värre.

Spanien tar ton direkt

Spanien har förmodligen ett starkt bekräftelse- och hävdelsebehov inför den här matchen, med tanke på hur man presterade i förra omgången. Det vore lite konstigt annars. Det känns som att man behöver visa för sig själva att man kan köra över den här typen av lag.

Efter två krampaktig insatser kan därför en riktig ketshupeffekt ligga för dörren och jag vore inte förvånad om det small ordentligt.

Kosovo saknar Arijanet Muric, Herolind Shala, Amir Rharamani och Betim Fazliji inför den här matchen. Dessutom är Bernard Berisha väldigt avstängd – om man kan säga så – efter att ha fått rött kort mot Sverige. Då var han knappt på planen i tio minuter innan han visades ut. Imponerande uselt.

Spanien -2,5 spelas här till fina 2,05 gånger såsen hos bet365. Det känns mycket riktigt som dagens bästa speltips. Det är dags att Spanien får det att lossna.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Spanien -2,5
Odds: 2,05
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, onsdag 31 mars 2021
TV: 
Stream: