sverige alexander isak

Speltips Sverige – Estland 31/3: Rasim rekar

Landslagssamlingen avslutas med en träningsmatch på Friends Arena när Estland kommer på besök.

Det har varit full pott på de två inledande matcherna som Sverige har tagit sig an i VM-kvalet, ett sömnpiller och ganska svagt spel mot Georgien följdes upp av en riktigt bra insats mot Kosovo och förbundskapten Janne Andersson är nog väldigt nöjd med samlingen som nu alltså avslutas med en träningsmatch mot Estland där hela laget ska roteras och spelare som inte fått speltid ska visa upp sig och det är sista chansen för dessa spelare då det är EM-uttagning som stundar nästa gång.

Det finns en hel de spelare att hålla koll på i kvällens match då Jesper Karlsson från en strålande säsong i AZ och Jens Cajuste är spelare som vill visa att man ska vara med på riktigt, Svanberg har haft en fin säsong i Italien och Ken Sema måste bevisa ännu mer för att ha en chans att bli uttagen till sommarens mästerskap. Janne Andersson har redan bekräftat startelvan som ska få chansen att visa upp sig ikväll på Friends Arena.

Karl-Johan Johnsson – Emil Krafth, Carl Starfelt, Joakim Nilsson, Pierre Bengtsson – Jesper Karlsson, Jens Cajuste, Mattias Svanberg, Ken Sema – Marcus Berg (lagkapten), Robin Quaison

Avslaget

Tittar vi på Estland så är det inte mycket att hänga i påskliljorna då det mestadels består av inhemska spelare och Estlands svar på Benzema i form av Henri Anier som ska leda det här landslaget framåt. Det är ett landslag som är inte alls har den nivån som Sverige har i sitt landslag när det kommer till enskilda spelare och det taktiska. Jag tror vi får se ett Sverige som dominerar spelet från början och det handlar i stort sett om hur länge Estland orkar att stå emot den svenska offensiven som är riktigt bra.

Tittar vi på spelmarknaden så är Sverige storfavoriter och jag tror vi får se ett offensivt Sverige som kommer säkert kommer trycka på men ett Estland som kommer försvara sig, vanligtvis brukar det bli ganska målsnålt i träningsmatcher och takten slås av i matcherna så därför väljer jag att tänka att de inte alls blir väldigt många mål i matchen.

Mitt spel är under 3,5 mål ikväll till fina 1,73 hos William Hill.

Trevlig kväll och en glad påsk!

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kr freebet bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,73
Bolag: William Hill
Spelstopp: 17:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: