29 juni 2018 åttondelsfinal speltips odds vm 2018

Speltips Sverige – Georgien 25/3: Zlatans återkomst

Rasim Reiz rekar med dagens bästa speltips inför matchen mellan Sverige och Georgien i VM-kvalet torsdagen den 25 mars 2021.

Sverige - Georgien

VM-kval
Hämta 100 kronor gratisspel
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Sveriges går in VM-kvalet när man tar emot Georgien på Friends Arena.

Vi är nog många spända att få se det svenska landslaget spela fotboll igen och motståndet är helt irrelevant inför kvällens match. Det mesta har handlat om Sveriges främsta genom tiderna i fotboll. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i landslaget med nummer 11 och det är dags att skriva ett nytt kapitel i den svenska landslagströjan efter 1737 dagar.

Janne Andersson har enligt info valt att vila flera spelare inför morgonens match inför den tuffare uppgiften som är mot Kosovo. Emil Forsberg, Albin Ekdal och Robin Olsen, enligt Janne är flera av dessa slitna och behöver vila. Man ställer upp med det vi flesta vill se offensivt Alexander Isak och Zlatan Ibrahimovic, jag tror och hoppas att båda är spelsugna och kommer att visa upp en hel del.

Gästerna vet vi ju inte direkt jättemycket om förutom att man har fått in Willy Sagnol som förbundskapten och han har väl en hel del att jobba med då laget inte direkt består av några storstjärnor utan en hel del inhemskt.

Speltips VM-kval

Det här är en match som kommer handla om Sverige och hur Alexander Isak – Zlatan Ibrahimovic samspelar, Jesper Karlsson kan få göra sin debut för Sverige och det känns onekligen som ett framtidsnamn.

Sverige kommer kontrollera den här matchen från start och Sebastian Larsson -Kristoffer Olsson på mittfältet kommer dirigera tempot i den här matchen, det mest intressanta är att vi även numera har en hel del djupledshot i form av Dejan Kulusevski, Alexander Isak, Victor Claesson som kan trycka på i djupled medan Zlatan finns som targetspelare och spelfördelare. Det finns väldigt mycket som ska bli kul att se i Janne Andersson landslag.

Tittar vi på spelmarknaden så är ju storfavoriter i den här matchen och jag med den offensiven som startar imorgon tror jag vi kan få se några mål från Sveriges sida och visst är Zlatan Ibrahimovic sugen på att visa sig upp sig igen.

Jag väljer att spela Sverige över 2,5 mål till fina 2,98 hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Sverige över 2,5 mål
Odds: 2,98
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, torsdag 25 mars 2021
TV: 
Stream: