sverige alexander isak

Speltips Sverige – Grekland 12/10: Måstematch

Kan Sverige ta tre viktiga poäng hemma mot Grekland och ta revansch efter förlusten nere i Grekland förra månaden?

Allting var som uppdukat för att Sverige skulle vinna gruppen och ta sig till VM 2022 genom att placera Spanien bakom sig i tabellen. Men efter den tunga vinsten mot Spanien åkte Blågult ner till Grekland och tappade poäng, helt i onödan.

Helt ärligt var det en riktigt svag insats som gjorde att Janne Anderssons lag fick se sig besegrade och det har gjort att spanjorerna nu är inbjudna i striden igen. Plötsligt har Sverige inte allting i egna händer längre.

Eller jo, det räcker att gå obesegrade igenom resten av kvalspelet (med vinster mot Grekland och Georgien) för att VM-platsen ska vara helt säker. Men då ska man också möta Spanien i vad som kan bli ett direkt avgörande möte.

Vad som känns aningen mer positivt för Sverige är att man öppnade oktobersamlingen på ett starkt vis och vann med klara 3-0 mot Kosovo, efter att Alexander Isak gjort ett magiskt mål och Robin Quaison stått för ett fint inhopp.

Nu blir det dessa båda spelare som formerar anfallspar, vad det verkar, hemma mot Grekland och formtoppen får gärna fortsätta för svensk del. Dejan Kulusevski är nämligen avstängd och kan inte spela.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Grekland har någonting på gång

2004 vann Grekland som bekant Europamästerskapen, men sedan dess har grekisk fotboll både på ett klubblagsplan och på landslagsnivå varit på dekis. Det ganska ordentligt också, om man ska vara ärlig.

De senaste åren har inte varit alldeles strålande och i dagsläget har man inte riktigt förutsättningarna att ta nästa steg. Inte riktigt än.

Å andra sidan är allt man behöver tre poäng borta mot Sverige för att gå upp på samma poäng som Blågult i tabellen. Striden om andraplatsen är med andra ord inte död.

Men är det realistiskt att grekerna ställer till det?

Alldeles uppenbart har man förmågan att göra det, vi såg ju hur det gick senast, men på hemmaplan litar jag på Sverige. Grekland såg inte bra ut borta mot Georgien senast, när man avgjorde först i slutskedet.

Sverige vinner spelas till 1.87 gånger insatsen hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner
Odds: 1.87
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, tisdag 12 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: