19 november 2019 Belgien Cypern Speltips

Speltips Tjeckien – Belgien 27/3: Fullt ös

Två offensivt starka lag gör upp lördagen den 27 mars 2021 i den viktigaste matchen för båda lagen i VM-kvalet till Qatar 2022.

Nog är det inget vågat påstående när man hävdar att gruppen bestående av Tjeckien, Belgien, Wales, Estland och Vitryssland/Belarus tillhör de klart mest svårtuggade i hela det här VM-kvalet.

På många håll och kanter känns det redan givet vilket lag som ska städa sig hela vägen fram till gruppseger, men här känns det lite mer öppet. Men ja, vi inser också att Belgien är enorma favoriter, och ja, jag skulle lägga mina ägg i Belgien-korgen alla dagar i veckan.

När vi står där om 1,5 år kommer det troligen att vara Belgien som ska spela världsmästerskap från den här gruppen, men klart är i alla fall att såväl Tjeckien som Wales kommer att kunna ställa till problem på vägen fram.

Nu visade sig Belgien klart bättre än Wales i den första omgången, då man slog walesarna med klara 3-1 på hemmaplan. Men det var ett decimerat Wales som saknade det som i mina ögon är lagets bästa och viktigaste spelare: Aaron Ramsey.

Belgien gjorde dock vad man brukar och smällde in tre mål framåt. Det räckte för att vinna och nu ska man se om man kan vinna även borta mot Tjeckien.

Tjeckien är på gång

I början på 2000-talet hade Tjeckien sin senaste gyllene generation, men nu har man någonting som mycket väl kan bli något liknande, om än på ett annorlunda sätt.

Det som på den tiden var ett lag med lirare som Milan Baros och Pavel Nedved är nu ett mer kraftfullt landslag. Det personifieras kanske allra bäst av två spelare i mina ögon: Tomas Soucek och Patrik Schik. Fast det finns fler som spelar i samma liga så att säga.

En sak är säker och det är att Tjeckien blir ett tungt lag att möta och när det nu väntar ett förmodat intensivt möte med Belgien blickar jag gärna mot målmarknaden.

Det raka spelet på Belgien kan locka till runt 1,73 gånger pengarna, men faktum är att mycket talar för att Tjeckien åtminstone gör match av det hela.

Båda lagen göra mål spelas till fina 1,83 gånger insatsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,83
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 20:45, lördag 27 mars 2021
TV: 
Stream: