Tjeckien

Speltips Tjeckien – Estland 16/11: Full fart framåt

Hoppet om andraplatsen lever för Tjeckien då man är piskade att vinna mot Estland i VM-kvalets sista omgång. Matchen spelas tisdagen den 16 november 2021 med avspark kl 20.45.

I lördags säkrade Belgien gruppsegern och dramatiken består nu i vilket som ska sluta tvåa. Det står då mellan Wales och Tjeckien där de förstnämnda är två poäng före och möter Belgien hemma samtidigt som den här matchen. Tjeckien har således ett, på pappret, enklare motstånd men därtill också två måls sämre målskillnad än Wales.

Tjeckien har även den eventuella fördelen av att man inte spelade någon krävande VM-kvalmatch i lördags. Till skillnad från, bland andra, Wales och Estland spelade man istället en träningsmatch mot Kuwait i torsdags som man vann programenligt med siffrorna 7-0.

Estland och Tjeckien möttes i den allra första matchen i det här gruppspelet. I den matchen, som spelades i våras, vann Tjeckien på bortaplan med klara 6-2 efter att Tomas Soucek blivit tremålsskytt.

Estland har kämpat väl i det här VM-kvalet men totalt sett har man inte räckt till. Fyra poäng har man spelat ihop tack vare två fina insatser under hösten där man först spelade 0-0 borta mot Wales och därefter vann hemma mot Belarus med 2-0.

I lördags stod man också upp ganska väl mot Belgien på bortaplan då man ”bara” föll med 3-1. I matchen dessförinnan föll man hemma mot Wales med 1-0.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett utvilat Tjeckien

Det känns på förhand väldigt svårt bedöma om det är Wales eller Tjeckien som har det bästa utgångsläget inför det här dramatiska avgörandet. Wales möter ett Belgien som redan är klara gruppsegrare och ett kryss kan räcka för deras del. Tjeckien måste vinna och så länge det står oavgjort mellan Wales och Belgien behöver de vinna med tre måls marginal.

Hursomhelst bör detta Tjeckien ha goda chanser att vinna den här matchen. Anledningen till att man är efter Wales just nu är att man bara har tagit en poäng i de två matcher då man ställts mot varandra. I övrigt har man gjort det som förväntas och att man är ett landslag att räkna med visade man inte minst i sommarens EM.

Ett utvilat Tjeckien på hemmaplan med allt spela för mot ett Estland som kommer från en tuff batalj mot Belgien i lördags. Det bör bara kunna sluta i en klara hemmaseger.

Hos spelbolagen är Tjeckien också stora favoriter. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.13.

Jag tror att Tjeckien kommer sätta plattan i mattan och ösa på från start. De behöver sätta press på Wales så att de inte kan spela på ett oavgjort resultat och det tror jag man har goda möjligheter att lyckas med. Mitt spel blir därför Tjeckien -2.25 (asian handicap) till 1.81 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tjeckien -2.25 (asian)
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 16 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Jämför odds: