11 oktober 2019 Turkiet Albanien Speltips

Speltips Turkiet – Lettland 30/3: Utropstecken

Turkiet har fått en vansinnigt stark start på VM-kvalet och gäller som favoriter hemma mot slagpåsen Lettland den 30 mars 2021.

Turkiet - Lettland

VM-kval
till bet365
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nog var vi många som målade upp Nederländerna som stora favoriter i den här VM-kvalgruppen, med Norge som den kanske främsta utmanaren. Men lite från sidan har Turkiet kommit och inte bara blandat sig i toppstriden, utan också kidnappat den helt och fullt.

På pappret såg det ut som en mardrömslottning för Turkiet när man lottades att möta både Nederländerna och Norge under den första VM-kvalsamlingen, men med facit i hand har det varit någonting som har gynnat det turkiska landslaget ordentligt.

Turkiet har bevisligen prickat formen i precis rätt läge och har utnyttjat detta till att vinna både hemma mot Nederländerna (4-2) och borta mot Norge (0-3) på minst sagt imponerande vis. Det är en vansinnigt stark offensiv som Turkiet plötsligt har skrapat ihop och som har fått utdelning direkt.

Nu har man chansen att gå upp i ensamt majestät ännu mer, om man vinner tisdagens möte med Lettland, det på pappret sämsta motståndet hittills. Nog kan vi inte se annat än att Turkiet vinner det här bekvämt?

Lettland har förlorat båda sina matcher, med 1-2 hemma mot Montenegro och nu senast med 2-0 borta mot Nederländerna. Nu möter man det som måste beskrivas som gruppens starkaste lag just nu: Turkiet.

Turkiet öser på

För ett landslag som Turkiet, som bevisligen har fått starten som man bara vågade drömma om, handlar det nu om att smida medans järnet är varmt. Det finns ingen anledning att slå av på takten. Att ta en vinst här skulle ge Turkiet ett gynnsamt utgångsläge inför fortsättningen på kvalspelet.

Turkiet brukar spela offensiva, målrika matcher och det har inte minst inledningen på det här VM-kvalspelet visat. Men att man höll nollan borta mot Norge senast kom som en överraskning för mig. Ohyggligt imponerande från deras sida.

Nu möter Turkiet dock ett Lettland som man har lyckats kryssa mot fyra gånger i rad, om än med det fjärde mötet från 2003. Senast man spelade mot varandra var i kvalet till EM 2016 och då slutade båda matcherna 1-1. Men nu känns Turkiet som ett starkare lag igen. Det visar inte minst formtoppen man befinner sig i.

Dessvärre är spelbolagen helt medvetna om Turkiets formtopp och det är inte helt enkelt att hitta ett odds som lockar på förhand.

Turkiet -1,5 (första halvlek) spelas dock till fina 2,42 gånger såsen hos bet365. Det är ett bra tv-spel. Jag tror att Turkiet försöker gå på knock direkt.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Turkiet -1,5 (första halvlek)
Odds: 2,42
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, tisdag 30 mars 2021
TV: 
Stream: