18 november 2019 Irland Danmark Speltips

Speltips Tyskland – Danmark 2/6: Tung match

Danmark är en outsider inför EM 2021, men gäller som underdog inför träningslandskampen mot Tyskland den 2 juni 2021.

Det är uppenbart att olika landslag lägger sig an med olika taktik för att ladda upp inför kommande EM-slutspel. För en del handlar det om att möta så bra motstånd som möjligt, och för andra vill man snarare smyga igång formen inför mästerskapet.

Tyskland har valt en slags mellanväg och inleder försäsongen (om vi kan kalla den så) med att spela mot Danmark, för att sedan förhoppningsvis köra över Lettland senare den här veckan.

Danmark däremot spelar mot ett av världens bästa landslag, Tyskland, för att sedan möta svårspelade Bosnien och Hercegovina i nästa match.

Det återstår att se hur lagen tar sig an den här matchen, men uppenbart är att Danmark har väldigt god form och i mina ögon låter det klokt att försöka vässa formen främst mot Tyskland, som trots allt är en riktig värdemätare.

Joachim Löw inleder nu sin sista månad, ungefär, som tysk förbundskapten och har genomfört en generationsväxling i truppen. Nu ska han försöka få bitarna på plats inför Europamästerskapet.

Tight match väntar

Danmark såg urstarka ut i VM-kvalet och vann samtliga sina tre matcher med god marginal och utan att släppa in mål. Faktum är att Kaspar Hjulmand har fått ordning på sitt lag, som vann med totalt 12-0 mot Israel, Moldavien och Österrike i VM-kvalgruppen nu i mars månad.

Annars såg man ganska starka ut i UEFA Nations League innan och min känsla är att man har någonting stort på gång.

Tyskland förlorade överraskande nog mot Nordmakedonien i VM-kvalet och känns för närvarande som ett mycket svårtolkat lag. Var har vi tyskarna? Jag litar åtminstone inte på den tyska maskinen längre.

Danmark +0,5 (samma som X2) spelas till 1,77 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark +0,5
Odds: 1,77
Bolag: Hajper
Spelstopp: 20:45, onsdag 2 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: