1 september 2017 Tjeckien Tyskland

Speltips Tyskland – Island 25/3: Klar favorit

Tyskland inleder VM-kvalet med sin förbundskapten Joachim Löw, och gäller som klar favorit hemma mot Island den 25 mars 2021.

Tyskland - Island

VM-kval
till bet365
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är en märklig tid som nu utspelar sig för det tyska landslaget, som i flera år har varit ledande inom världsfotbollen, och som åter har en stark generation med spelare med sig. Men samtidigt är det uppenbart att man inte har fått saker och ting att falla på plats.

Som om det inte vore nog med det går man nu snart in i en ny era, en era som kommer att inledas först till hösten. Detta sedan den tyske förbundskaptenen Joachim Löw har meddelat sin avgång och att han inte ämnar stanna kvar på uppdraget.

I praktiken innebär det här att Tyskland öppnar VM-kvalet med en förbundskapten som under nästa kvalsamling inte ens kommer vara kvar i organisationen. Det sker först i september månad, men det är ändå slående. Vad innebär det här för laget?

Å andra sidan vill man nog gärna använda matcherna under den här samlingen till att dels positionera sig bra inför fortsättningen, ge Joachim Löw ett värdigt avslut och kanske allra viktigast: ha en bra form inför sommarens Europamästerskap. Då är den tyske förbundskaptenen kvar.

Efter förlusten mot Spanien, en förlust som skrevs till hela 6-0, är pressen nu stor på Tyskland att faktiskt göra det bra direkt här. Island hade en misslyckad sejour i UEFA Nations League med totalt 17 insläppta mål. Men nu slipper man i alla fall Erik Hamrén.

Stor fördel Tyskland

Den generation spelare som Tyskland känns otroligt spännande och det som gör det extra kittlande den här gången är att man har ett antal spelare i otroligt bra form, däribland Ilkay Gundogan på mittfältet och Serge Gnabry längst fram. Det kommer inte att bli enkelt att stoppa det här laget.

I bortalaget saknas stjärnan Gylfi Sigurdsson och även om det inte är här som man ska ta sina poäng känns det som ett tungt tapp för Arnar Vidarsson, som nu har tagit över som ny förbundskapten för Island.

Senast lagen spelade mot varandra vann Tyskland med hela 3-0, men det var i EM-kvalet 2003. Det vågar jag påstå inte spelar någon som helst roll nu 18 år senare.

Tyskland vinner och håller nollan spelas till 1,66 gånger såsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner mot noll
Odds: 1,66
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, torsdag 25 mars 2021
TV: 
Stream: