22 mars 2017 Tyskland England

Speltips Tyskland – Liechtenstein 11/11: Redan VM-klara

Redan VM-klara Tyskland är gigantiska favoriter när man tar emot Liechtenstein i VM-kvalets näst sista omgång. Matchen spelas torsdagen den 11 november 2021 med avspark kl 20.45.

Med två matcher kvar att spela toppar Tyskland VM-kvalets grupp J med åtta poängs marginal ner till tvåan Rumänien. Man är därmed redan klara för VM 2022 i Qatar då man nu ställs mot jumbon Liechtenstein som endast tagit en poäng så här långt.

Den här hösten blev en nystart för Tyskland då Jogi Löw-epoken nådde sitt slut i och med att Hansi Flick tog över förbundskaptensposten efter sommarens EM. Än har han inte ställts på några större prov men man har gjort det som krävs (och lite mer därtill) för att vinna samtliga fem matcher.

Visserligen var man ganska illa ute i hemmamötet mot Rumänien vid den senaste landslagssamlingen. Rumänerna tog tidigt ledningen i den matchen men Tyskland kunde vända och vinna efter att Thomas Muller gjort det avgörande 2-1-målet med cirka tio minuter kvar att spela.

Liechtenstein på bortaplan var Flicks första match på posten och, utan att imponera, vann man den matchen med 2-0. Därefter har man slagit Armenien med 6-0, Island med 4-0 samt Nordmakedonien med samma siffror.

Liechtenstein har kämpat väl genom det här VM-kvalet men det har bara blivit en poäng så här långt. Den poängen tog man i ett 1-1-matchen borta mot Armenien i september. Vid den senaste samlingen blev det dock två klara förluster mot Nordmakedonien och Island som båda vann med siffrorna 4-0.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liechtenstein höjer sig

Med två matcher kvar att spela och VM-biljetten säkrad tar Hansi Flick sannolikt chansen att spela in fler unga och lovande spelare än vad han annars troligen hade vågat. Trupputtagningen antyder åtminstone att man kommer testa en del mer oprövade kort.

Det är förstås ett ganska tacksamt läge att kunna ge nya spelare chansen i matcher där det, trots allt, är poäng det spelas om. De möjligheterna har man sällan som förbundskapten och det lär Flick ta tillvara på.

Det finns en otrolig bredd inom tysk fotboll med mängder av spelare att välja mellan som alla hade varit Liechtensteins bästa spelare. Men det är inte alltid som spelet stämmer perfekt när man kastar in för mycket på en gång.

Det återstår att se hur Flick väljer att göra men oavsett är man knappt spelbara som vinnare i den här matchen. Oddset på en tysk seger står i 1.01 gånger pengarna spelbolagen tror på en rejäl utklassning. Tyskland -5 ger till exempel endast omkring 1.77 gånger insatsen.

Senast lagen möttes vann Tyskland bara med 2-0 och Liechtenstein har inte förlorat med mer än 5 mål i någon match i det här VM-kvalet. Liechtenstein gjorde visserligen två sämre insatser senast då man föll med 4-0 mot Island och Nordmakedonien men jag tror att man kommer vara mer motiverade och disciplinerade i den här matchen.

Att Liechtenstein skulle göra mål i den här matchen känns dock klart osannolikt. Bäst spelvärde finner jag därför i ett underspel. Till 1.79 gånger pengarna hos CampoBet spelas att det kommer göras under 6 mål (asian handicap) i den här matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian)
Odds: 1.79
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, torsdag 11 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: