22 mars 2017 Tyskland England

Speltips Tyskland – Nordmakedonien 31/3: Enkel vinst

Nordmakedonien är inget dussinlag, men borta mot Tyskland lär laget väga väldigt tungt i onsdagens VM-kval den 31 mars 2021.

Tyskland - Nordmakedonien

VM-kval
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det har varit en stark inledning på VM-kvalspelet för Tyskland, som likt en maskin har gjort precis vad som krävs och egentligen ingenting mer än så. Två raka vinster, två raka hållna nollor och en given serieledning redan nu.

Inför den tredje omgången ska Tyskland nu förbereda sig för att möta Nordmakedonien, ett landslag som man på pappret ska vinna ganska bekvämt mot.

Tyskland vann enkelt mot Island, hade lite halvkämpigt mot Rumänien, men har i mina ögon inte ens växlat upp än. Däremot försöker man sätta den defensiva organisationen inför sommarens EM 2021 och det har visat sig lyckat än så länge.

Nordmakedonien kommer i för sig med sju gjorda mål framåt, men en förlust mot Rumänien och en tung 5-0-vinst mot Liechenstein. Det är ett ganska piggt facit, men ingenting som imponerar eller skrämmer på förhand.

Tyskland har vunnit 13 av sina 15 senaste matcher i VM-kvalsammanhang och ärligt talat kan jag inte hitta många anledningar till att man inte skulle vinna här också.

Odds i VM-kvalet

I hemmalaget Tyskland finns det ett antal spelare som är borta med skador eller corona. Toni Kroos och Niklas Súle är inte tillgängliga på hela samlingen och det är inte heller Jonas Hofmann eller Marcel Halstenberg.

Men generationsväxlingen som inleddes för något år sedan har ändå fortsatt och ser man på den förväntade startelvan är det en uppenbar yngre ton på laget nu. Det finns också flertalet tunga spelare i engelska Premier League som väntas få bärande roller.

På det hela taget är Tysklands startelva, men också matchtrupp, urstark och på förhand känns det som ett svårstoppat lag.

Nordmakedonien har fått problem med coronasmitta i laget och har Ivan Trickovski, Tihmodir Kostadinov och Gjoko Zajkov borta från spel inför den här matchen.

Tyskland vinner mot noll spelas till 1,53 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner mot noll
Odds: 1,53
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, onsdag 31 mars 2021
TV: 
Stream: