16 november 2019 Tyskland Vitryssland Speltips

Speltips Tyskland – Rumänien 8/10: Revitaliserade

Ett revitaliserat Tyskland tar emot Rumänien i VM-kvalets grupp J. Matchen spelas fredagen den 8 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Många är nog eniga om att Jogi Löw blev kvar på den tyska förbundskaptensposten något för länge. Nu är det hursomhelst Hansi Flick som står vid rodret sedan tre matcher tillbaka och det har gått att skönja en nytändning.

På dessa tre VM-kvalmatcher har man tagit full pott med en målskillnad på 12-0. Visserligen har man inte prövats mot de allra bästa men Island och Armenien är ändå helt okej fotbollsnationer.

Under Flicks första landslagssamling besegrade man först Liechtenstein med 2-0 borta. Därefter körde man över Armenien med 6-0 hemma och Island med 4-0 borta. Det ger att man toppar gruppen med sina 15 poäng efter sex spelade matcher.

Fem poäng efter jagar Mirel Radois Rumänien som kommer från en samling där man tog sju poäng på tre matcher. Man inledde då med att besegra Island med 2-0 borta och vann därefter med samma siffror mot Liechtenstein hemma. I den senaste matchen spelade man 0-0 borta mot Nordmakedonien.

När Tyskland och Rumänien möttes i Bukarest i slutet av mars vann de förstnämnda med 1-0 efter ett tidigt ledningsmål av Serge Gnabry.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Flick-effekten

Tyskland går in i den här matchen som solklara favoriter. Ett spel på hemmalaget ger cirka 1.11 gånger pengarna.

Die Mannschaft har inte rosat marknaden de senaste åren. Man gjorde inte bort sig i EM somras men den där tyska maskinen som vi vant oss vid har inte existerat på länge nu. Det stora bottennappet i det här VM-kvalet var förlusten hemma mot Nordmakedonien i våras.

Men sedan Hansi Flicks intåg andas man nu mer optimism. Han fick en perfekt start i och med de tre övertygande segrarna vid den senaste samlingen och vägen mot VM 2022 ser nu mycket överkomlig ut.

Rumänien ser framförallt ut att göra upp om andraplatsen med Nordmakedonien och Armenien. Chanserna till att ta poäng i den här matchen är väldigt små. Tre dagar senare tar man emot Armenien hemma vilket blir en nyckelmatch för Radois, relativt talangfulla, manskap.

Även om det finns potential och kvalitet i detta rumänska landslag har jag mycket svårt att se hur man ska kunna stå emot Tyskland här. Känslan är att all den kapacitet som finns i det här tyska laget är på väg att blomma ut och att man är rejält sugna på att visa att man är bättre än vad man visat de senaste åren.

Formen hos ett flertal av de tyska spelarna pekar också uppåt. Bayern Munchen-spelarna kommer från en säsongsinledning där man varit överlägsna allt motstånd. Gundogan, Havertz, Werner, Rudiger är i gott slag och Marco Reus har återvänt till landslaget efter att tidigare ha tackat nej.

Tyskland är på väg att skaffa sig ett nytt positivt momentum och jag tror att man vinner den här matchen utan större problem. Mitt spel blir Tyskland -2.5 (asian handicap) till 2.00 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland -2.5 (asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, fredag 8 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: