24 juni 2019 italien kroatien u21 speltips betting

Speltips U21-EM: Spanien – Italien 27/3: Oddset lockar

Spanien mot Italien i stundande U21-EM kan bli en riktigt spännande match, inte minst med den första omgången färskt i minnet.

Det spelas VM-kval runt om i hela Europa för närvarande och när man ändå har ett landslagsuppehåll passar man från UEFA:s sida på att slänga in ett U21-mästerskap som skulle ha varit spelat redan.

Det är U21-EM som gäller och det är ett par kittlande spelare som har samlats med respektive landslag för att spela den här turneringen. Den här gången är det totalt 16 lag som deltar, med fyra grupper och fyra lag i varje grupp. Sverige är som bekant inte med den här gången efter debaclet i kvalspelet där Roland Nilsson, numera i IFK Göteborg, knappast imponerade i sin roll som förbundskapten.

Men nog om det, turneringen är igång och det spelas intensivt med matcher dessa dagar.

Italien spelade sin premiär mot Tjeckien i en match som slutade 1-1. Det var en missräkning, men också stabilt att man höll sig undan att förlora.

Spanien vann direkt, mot Slovenien, och det är uppenbart att spanjorerna har ett starkt landslag. Men en grupp med Italien, Tjeckien och Spanien där bara två lag går vidare kommer alltid att anses väldigt tuff.

Målspelet lockar

En sak som skiljer U21-fotboll mot sneiorfotbollen är intensiteten på matcherna, där det ofta begås fler misstag, men där tempot ofta kan vara högre eftersom man inte riktigt tar i beaktande riskerna som finns på samma sätt.

Det gör också att vi har goda förhoppningar om att få se underhållning när Italien tar sig an detta Spanien. Här är det också så att Italien måste våga gå framåt lite, med tanke på att tjeckerna med stor sannolikhet vinner sin match mot Slovenien och då vill göra det med stil och med flera mål.

Så vilka spelare finns med? Det som är värt att nämna i Italien är spelare som Sandro Tonali från AC Milan, Patrick Cutrone från Valencia och Andrea Pinamonti från Inter. Tre offensiva spelare med riktig fin spets.

I Spanien finns det spännande offensiva spelare som Brahim Diaz från AC Milan, Dani Gomez från Levante och Yeremi Pino från Villarreal. Även där är det bara ett axplock av tunga spelare.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,95
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, lördag 27 mars 2021
TV: 
Stream: