11 september 2018 Bosnien Österrike speltips Uefa nations league

Speltips Ukraina – Bosnien 12/10: Måstematch

Bosnien och Hercegovina drömmer om att nå VM 2022, men man behöver en skarp prestation borta mot Ukraina den 12 oktober 2021.

En av de mer spännande VM-kvalgrupperna är den som just nu toppas av Frankrike, men där det är Bosnien, Ukraina och Finland som gör upp om andraplatsen.

Det allra mesta pekar på att fransoserna redan har säkrat en plats i VM 2022, även om man har tappat poäng i tre av sex matcher hittills, men där bakom är det verkligen öppet krig om att knipa den så viktiga andraplatsen som ger playoff.

Ukraina har sex spelade matcher – men 8 inspelade poäng.

Bosnien och Hercegovina har fem spelade matcher – men 6 inspelade poäng.

Finland har fem spelade matcher – men 5 inspelade poäng.

Det ska alltså avgöras under den sista samlingen i november månad, när de sista matcherna i det här VM-kvalet spelas. Det man kan konstatera är också att det är vidöppet inför avslutningen och att det är dessa tre lags prestationer på slutet som blir helt avgörande.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tillknäppt match I Ukraina

Faktum är att det här blir första gången som Ukraina spelar mot Bosnien i det här kvalspelet och första gången i tävlingssammanhang överhuvudtaget. Det finns med andra ord ingen relevant historik att ta fasta på inför matchen.

Lagen kommer att mötas igen i den allra sista omgången och det mesta pekar i dagsläget på att det blir den som blir helt avgörande.

Bosnien och Hercegovina har samtidigt allting i egna händer på ett ännu mer omfattande vis, då man också ska spela mot Finland i november månad.

Lagen som slåss om den där playoff-platsen möts alltså, gång på gång, under de två-tre sista omgångarna. Kan det bli mer spännande?

Bosnien har uppenbara problem att ta kommandot i sina matcher, men man är svåra att göra mål och har en fin organisation. Ukraina är mer ihåliga, men har alltid en förmåga att hitta nätet framåt. Känns det som.

Spelbolagen har hemmalaget som storfavorit här och det ser jag som en felaktig värdering. Det öppnar för att spel på Bosnien ska locka mer.

Bosnien +0,5 spelas till 2.10 gånger insatsen hos 888sport. Det är samma spel som X2 här. 1-1 ligger väldigt nära till hands.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bosnien +0,5
Odds: 2.10
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, tisdag 12 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: