30 juni 2018 Uruguay Portugal Speltips

Speltips Uruguay – Colombia 7/10: VM-kval i Sydamerika

Det sydamerikanska VM-kvalet är tätare än på länge. Uruguay och Colombia är båda i stort behov av tre poäng den 7 oktober 2021.

En sak är väldigt säker och det är att såväl Uruguay som Colombia har ambitionen att spela i VM 2022, men att man behöver resa sig i ett skarpt läge för att fortfarande ha chansen att göra det.

Totalt fyra lag (av tio i kvalgruppen) tar sig direkt till VM 2022 från det sydamerikanska VM-kvalet, med ytterligare ett lag som slussas vidare till ett extrakval och en direkt avgörande playoff-match. Det är alltså hårt om budet med många starka landslag som gör upp.

I tabellen är det redan nu Brasilien och Argentina som har kopplat greppet, men med Uruguay som den främsta utmanaren, och Colombia också med i kampen.

Brasilien – 24 poäng
Argentina – 18 poäng
Uruguay – 15 poäng
Ecuador – 13 poäng
——
Colombia – 13 poäng
——
Paraguay – 11 poäng
Peru – 8 poäng
Chile – 7 poäng

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Uruguay tänker inte förlora

Tiden med Edinson Cavani och Luis Suarez som lagets stora stjärnor lider mot sitt slut i Uruguay, men frågan är om det man nu upplever inte är sistsa försöket att få någonting riktigt stort med den fina generation som man har med sig.

Båda spelarna har i sina respektive landslag visat väldigt fina tendenser på slutet och det gör att Uruguay kommer med stor spets till den här matchen.

Colombia har också ett starkt landslag och gjorde det bra i Copa America, men bortaplansnackdelen är stor när det kommer till sydamerikansk kvalfotboll. Sommarens kvartsfinal i Copa America vanns visserligen av Colombia, men då krävdes straffar. Det är alltså två jämna lag och då är hemmaplansfördelen slående för Uruguay.

Under senaste landslagssamlingen, utan sina bästa offensiva spelare, vann Uruguay två raka matcher på hemmaplan, efter 1-1 mot Peru på bortaplan. Det tyder åter på att man är ett hemmalag att lita på.

Uruguay vinner spelas till 2.10 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Uruguay vinner
Odds: 2.10
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 01:00, fredag 8 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: