16 november 2018 Speltips Wales Danmark

Speltips Venezuela – Peru 27/6: Avgörande match

I den sista omgången i gruppspelet är det mycket som står på spel och matchen mellan Venezuela och Peru kommer att bli dramatisk.

Inför den sista omgången sitter Venezuela på femte plats i gruppen, vilket innebär missat slutspel. De fyra bästa lagen går vidare till kvartsfinal och Venezuela har goda förutsättningar för att kunna sno åt sig en slutspelsplats trots placeringen inför slutomgången.

Tillsammans med Ecuador ligger de sist i tabellen utan någon vinst och med två kryss i bagaget. Ecuador har bättre målskillnad, men möter också Brasilien under söndagskvällen, vilket är den klart svåraste matchen i gruppen medan Venezuela möter de något mer överkomliga Peru.

Förlorar de får de hoppas att Brasilien gör slarvsylta av Ecuador för att ha en chans, men förutsatt att Ecuador förlorar så räcker ett kryss här för avancemang. Vid vinst säkrar man till och med andraplatsen i gruppen då både Peru och Colombia har fyra vardera och Colombia redan spelat sin sista match i gruppspelet.

Det visar verkligen på hur jämn gruppen har varit bakom överlägsna Brasilien och att allt fortfarande är möjligt. Det är svårt att vara taktisk i placeringen här dock så den andra gruppen fortfarande är väldigt öppen den också även om allt pekar på att Argentina slutar först och att man därmed gärna undviker fjärdeplatsen i den här gruppen.

Båda är nöjda med kryss

För bara två år sedan var Peru det lag som efter att ha slagit ut Uruguay och Chile i slutspelet tillslut ställdes mot Brasilien i final. Inför det här mästerskapet är det nog inte många som förväntar sig att de skulle kunna upprepa samma prestation, men man har ett bra läge att komma på en andraplats i gruppen här då ett kryss räcker för att säkra den. Därefter är det bara att hoppas på en gynnsam lottning i slutspelet.

Deras inledande förlust mot Brasilien med 0-4 var kanske inte riktigt en moralhöjare i det peruanska lägret, men året man gick till final förlorade man faktiskt med 0-5 i gruppen mot samma Brasilien, så detta är ju faktiskt till och med en förbättring.

Sedan dess har de i alla fall vunnit en väldigt viktig match mot Colombia med 2-1 efter en väldigt stark insats. Det är det resultatet som gjort att de har ett så bra utgångsläge här, men de har ändå inte övertygat då de kryssade mot Ecuador i efterföljande möte. Resultaten har varit skakiga och även innan turneringen har de inte varit något vidare.

Båda lagen är i varje fall väldigt nöjda med ett kryss här, Peru kniper andraplatsen och Venezuela tar sig vidare till slutspel så länge Brasilien gör sitt jobb. Venezuela har dessutom hållit både Colombia och Ecuador till kryss innan och har visat sig svårare att slå än väntat. Men med tanke på att ett kryss passar båda lagen bra och att ingen kommer vilja ta risker om de får höra att Brasilien leder bekvämt så ser ett spel på kryss lovande ut här. För 3.00 gånger pengarna går det att hitta hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kryss
Odds: 3.00
Bolag: William Hill
Spelstopp: 23:00
TV: 
Stream: 

 

Jämför odds: