Speltips Wales Tjeckien

Speltips Wales – Tjeckien 30/3: Missvisande odds

Wales spelar deras blott andra match i VM-kvalet medan Tjeckien kliver in på den tredje i samband med att lagen ställs mot varandra i Cardiff under tisdagskvällen. Här har Spelbloggare.se identifierat spelvärde.

En tidig ledning, via Harry Wilson och assisterad av Gareth Bale, räckte inte för ett hårt kämpande Wales i VM-kvalpremiären. En gedigen insats till trots, blev det en 1-3-förlust – och det är svårt att kräva mycket mer i en sådan typ av match.

Ett litet orosmoln är att Joe Allen skadade sig i matchen och inte kommer kunna medverka här. Detta medan bortalaget saknar Tomas Kalas, Ondrej Kolar samt Alex Kral.

Och det är just andraplatsen, som leder till playoff, som Wales – såväl som Tjeckien – får sikta in sig på. Ingendera av dem lär räcka till över för att konkurrera om direktplatsen i ett helt kvalspel.

Men för tjeckisk del kan man möjligen drömma lite, efter att ha krossat Estland med tennissiffrorna 6-2 i premiären och senast spelat oavgjort, 1-1, mot nämnda Belgien. Två matcher som kan bädda för fortsatt succé – spelmässig liksom resultatmässig succé.

Bra betalande skrällspel

Någonstans kan man förstå att Tjeckien ska beaktas som förhandsfavoriter efter deras två inledande kvalmatcher, men man ska också se till det faktum att matchen spelas på bortaplan och att Wales det facto inte ska ses som ett direkt mycket svagare fotbollslag.

Att Tjeckien, inför matchen, skulle vara nöjda med ett kryss så här på resande fot – det måste man väl ändå ta närmast för givet? Det kommer, som nämnt, troligen handla om dessa två i kampen om andra- och playoffplatsen.

Wales stod dessutom för en fullt acceptabel insats i deras premiär och har därefter mött Mexiko i en träningsmatch – en 1-0-vinst. Roterades förvisso friskt, men likväl någonting som kan stärka laget och dess självförtroende fortsättningsvis.

2-1/1-1?

Wales +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss – tas till 1,78 x insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr green – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wales +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:45, tisdag 30/3
TV: 
Stream: 

Jämför odds: