Speltips Strasborg PSG

Speltips Brest – Paris SG 20/8: Favoriten håller

Brest tar emot Paris Saint Germain på fredagskvällen men än dröjer det med Ligue 1-debuten för Leo Messi. Matchen spelas den 20 augusti med avspark kl 21.00.

Brest slutade på 17:e plats i Ligue 1 förra säsongen och klarade därmed ett nytt kontrakt med minsta marginal. Ny tränare för den här säsongen är armeniern Michel Der Zakarian som lämnat Montpellier efter fyra säsonger.

Han och laget fick en bra start på säsongen då man svarade för en fin insats i premiären borta mot Lyon. Man försvarade sig väl genom hela matchen som slutade 1-1 efter att hemmalaget kvitterat i den andra halvleken.

Hemmapremiären mot Rennes senast slutade också den 1-1. På förhand var det väl mindre än vad Brest hade hoppats på, men med tanke på att man kvitterade i matchens slutsekunder får man nog vara ganska nöjda.

Nu kommer det stora PSG-tåget till stan och allt vad det innebär vad gäller medial uppmärksamhet och fotbollsmässig utmaning.

Leo Messi satt på läktaren senast och såg då sitt Paris SG vinna med 4-2 mot Strasbourg. Hemmalaget kom ut och satte igång det hela i rasande fart och gick ifrån till 3-0 redan efter en knapp halvtimme. I andra halvlek tappade man sedan fokus och Strasbourg gjorde två snabba mål och PSG levde sedan farligt fram till inhopparen Pablo Sarabias 4-2 i den 86:e minuten.

På PSG:s skadelista finns fortsatt Sergio Ramos, Juan Bernat, Colin Dagba och Idrissa Gueye. Messi och Neymar finns fortfarande inte med i truppen. Hos hemmalaget saknas Haris Belkebla, Sebastien Cibois, Paul Lasne och Christophe Herelle.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget skrälläge

Stjärnansamlingen i Mauricio Pochettinos PSG hopar sig och argentinaren har ett raffinerat pussel att lägga för att få bitarna att sitta samman. Angenäma problem kan man tycka, men samtidigt inte helt enkelt att hantera. Messi är större klubben självt, det är kontraktsdebacle med Mbappé och så ska även Neymar in i ekvationen också. Därtill har nyförvärven Donnarumma och Sergio Ramos ännu inte debuterat.

Mycket att tänka på för Pochettino med andra ord, och något annat än en ligatitel och kanske även en CL-titel vore ett misslyckande. Men här och nu gäller alltså Brest på bortaplan.

De två inledande matcherna har varit långt ifrån perfekta insatser från PSG:s sida, men man lär komma att bli och bättre för varje omgång som går nu.

Motivationen och inställningen kommer, som vanligt, vara lagets främsta motståndare, men här tror jag inte att det kommer vara något större bekymmer.

Brest svarade för en disciplinerad insats mot topptippade Lyon i premiären och behöver göra det minst lika bra här om man ska kunna stå emot. Ytterst lite talar dock för att man ska kunna få någon poäng med sig.

PSG har vunnit de 9 senaste mötena lagen emellan. Förra säsongen möttes man tre gånger, franska cupen inkluderad, och resultaten blev då 3-0, 3-0 och 2-0 i PSG:s favör.

Paris Saint Germain kommer inte vinna alla ligamatcher den här säsongen, i synnerhet inte på bortaplan. Men här tror jag man kommer vara tillräckligt skärpta för att se till att vinna med marginal. Därför blir mitt spel PSG -1.5 (asian handicap) till 1.67 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG -1.5 (asian handicap)
Odds: 1.67
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, fredag 20 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: