Speltips Strasborg PSG

Speltips Dijon – PSG 27/2: Formalitet

Paris Saint-Germain behöver städa av motståndet och gå vidare för att fokusera på viktigare utmaningar när Dijon väntar i Ligue 1.

Den storhet som många av fotbollsvärldens allra mest framgångsrika klubblag har är att man hela tiden har förmågan att ta sina matcher på största allvar och vinna mot lag som man ska. Det blir få snedsteg och väldigt många rutinmässiga trepoängare.

Paris Saint-Germain har varit någon slags Rolls Royce när det kommer till att städa av sämre lag och det är också anledningen till att man så konsekvent har radat upp ligatitlar i den franska fotbollen.

Men den här säsongen står Paris Saint-Germain plötsligt på sex förluster på 26 omgångar och är inför avslutningen på säsongen, med tolv omgångar kvar att spela, inte ens serieledare. Vem hade kunnat ana det?

Paris Saint-Germain har fyra poäng upp till Lille och har dessutom Lyon en poäng före sig i tabellen. Inför avslutningen är det därför av yttersta vikt att Paris Saint-Germain radar upp vinster mot lagen som man ska vinna mot.

En sådan utmaning väntar på lördagen när Paris Saint-Germain spelar mot Dijon, som har idel förluster i februari och nästan även i januari månad, och som är sist i tabellen, med hela nio poäng upp till säker mark.

Odds på Paris Saint-Germain

Om vi bara ser till namnen är det minst sagt tunga tapp som Paris Saint-Germain har borta inför den här matchen och allra värst är det såklart att lagets förmodat bästa spelare Neymar inte kan spela nu, och inte heller på ett tag. Han har helt enkelt skadat sig i precis samma skede av säsongen som han alltid gör.

Paris Saint-Germain kommer också att behöva formera ett lag utan Angel Di Maria, Pablo Sarabia och Juan Bernat, för att inte nämna Timothee Pembele som har dragit på sig corona och därför inte får spela.

Men helt ärligt ska Paris Saint-Germain kunna städa av jumbon Dijon alldeles oavsett. Nu har hemmalaget i för sig sitt starkaste lag tillgängligt, men det räcker inte för att rubba Paris Saint-Germain vad jag skulle tro. Det skulle förvåna mig oerhört.

Nu har Dijon fått tillbaka bland annat Mam Baldé, Frederic Sammaritano och Roger Asslé, men det ska inte räcka mot Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain vinner och håller nollan spelas till 2,00 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG vinner och håller nollan
Odds: 2,00
Bolag: Betfair
Spelstopp: 17:00, lördag 27 februari 2021
TV: 
Stream: