Speltips Strasborg PSG

Speltips Lens – PSG 4/12: Fördel bortalaget

Tabellfemman Lens gästas av serieledarna Paris SG i den 17:e omgången av Ligue 1. Matchen spelas lördagen den 4 december 2021 med avspark kl 21.00.

Lens har svarat för en ganska bra inledning på säsongen i Ligue 1. Efter 16 spelade matcher har man tagit 26 poäng, vilket innebär att man är med i toppskiktet av tabellen inför den 17:e omgången.

Det har dock bara blivit en seger på de fem senaste matcherna. I onsdags spelade man 2-2 borta mot Clermont och samma resultat blev det förra helgen då man gästades av Angers. Dessförinnan föll man med klara 4-0 borta mot Brest.

Paris SG hade fyra raka segrar i Ligue 1 inför toppmötet mot Nice i onsdags. Leo Messi och company lyckades dock inte få hål på Nice i den matchen som slutade mållös. Det var PSG:s blott tredje poängtapp i ligan den här säsongen. På 16 matcher står man nu på 13 segrar, två kryss och en förlust. Totalt ger det 41 poäng och en klar serieledning.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSG höjer sig

Om vi ser till resultaten som PSG har presterat den här säsongen är det svårt att vara kritisk. Därtill får man också ta med i bedömningen att man har varit ganska ordentligt skadedrabbade under säsongsinledning och det har varit många nya spelare som behövt lära känna varandra. Trots det har Mauricio Pochettino fått utstå ganska mycket negativa skriverier, i stort har det då handlat om att man inte har dominerat och vunnit tillräckligt övertygande.

Det har varit ett antal ganska krampaktiga insatser som PSG svarat för men man har också visat en styrka i det att man ändå, oftast, lyckas vinna. Inte sällan tack vare starka slutforceringar och sena mål.

På skadefronten ser det nu emellertid allt bättre ut. Att Neymar är borta fram till årsskiftet var förstås ett bakslag men i stort är skadelistan klart kortare nu än vad den har varit. Till och med Sergio Ramos har nu gjort sin debut i Ligue 1. Förutom Neymar, saknas även Draxler och Herrera samt eventuellt Wijnaldum.

Paris SG har redan ryckt i tabellen och det mesta talar för att man bara kommer att fortsätta dryga ut den ledningen. Det finns mycket som man kan göra bättre, inte minst borde det finnas mycket mer att få ut av Leo Messi.

Lens är helt klart ett av de bättre lagen i Ligue 1, men formen är inte på topp. Framförallt har man släppt in för många enkla mål på sistone. På de tre senaste matcherna har man totalt åtta insläppta mål.

Jag tror att Lens kommer få sota för PSG:s poängtapp i veckan. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Paris Saint Germain vinner till 1.68 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG vinner
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, lördag 4 december 2021
TV: 
Stream:  Expressen TV

Jämför odds: