7 januari 2018 Lille Sochaux Speltips

Speltips Lorient – Lille 10/9: Utsatt läge

Som regerande mästare har Lille misslyckats helt med att få ordning på laget den här säsongen i Ligue 1. Nu väntar Lorient.

Det var med minsta möjliga marginal, åtminstone räknat i poängmarginal, som Lille kunde stå som ligamästare i franska Ligue 1 förra säsongen. Trots att man har en omsättning som inte är i närheten av den som Paris Saint-Germain har kunde man alltså sluta före den franska storklubben förra säsongen. Mäktigt värre.

Men redan då var det många som varnade för att det här nog inte blir en vidare enkel säsong att försöka genomföra, nära flera spelare har lämnat och när prestationskraven plötsligt är högre. Man kan inte gå in som regerande mästare och underprestera.

Men frågan är om det inte är precis vad som håller på att ske just nu med Lille, som verkligen inte har öppnat säsongen särskilt lovande, och som redan nu har halkat efter betänkligt i toppen.

Faktum är att man inte heller är så givna favoriter inför matcherna längre och det är minsann väldigt intressant för ett mästarlag i en liga.

Burak Yilmaz har gjort två mål på fyra matcher den här säsongen och har med det nästan kommit upp i sitt målsnitt förra säsongen. Det är med andra ord kanske inte riktigt där som skon klämmer. Men med det sagt har man på fyra omgångar bara plockat in totalt fem poäng, av tolv möjliga. Det är inte tillräckligt bra.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lorient kan skrälla

Nu ställs man mot ett väldigt tufft motstånd i form av Lorient, som har öppnat säsongen starkt och tagit lika många poäng som Lille än så länge. Med deras målsättning som bakgrund till bedömningen är det en väsentligt bättre start på säsongen.

Dessutom har Lorient visat att man kan vinna mot på pappret starkare lag, när man slog AS Monaco med uddamålet 1-0 hemma. Nu var det mitt i Champions League-kvalet för AS Monaco, men likväl en tung vinst för Lorient.

Min övertygelse är att Lorient har goda chanser att göra ett bra resultat även i den här matchen mot Lille och jag tror framförallt att man kommer att synas i målprotokollet. I grunden är det här två offensiva lag, med uppenbara brister bakåt.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1.60 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1.60
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 10 september 2021

Jämför odds: