Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Marseille – Lens 20/1: 3,40 är oddset

Marseille kan inte gälla som annat än som klar favorit hemma mot Lens i Ligue 1. Det är den enda franska matchen onsdagen den 20 januari 2021.

Här sitter nog många och har höga förväntningar på den vårsäsong som nu väntar i franska Ligue 1, med tanke på hur inledningen på den här säsongen har sett ut, och med tanke på hur lagen i toppen har presterat.

Paris Saint-Germain går in i varje säsong som enorma favoriter och det brukar knappt vara intressant att hålla koll på hur det går i Frankrike, eftersom alla redan vet att det blir huvudstadslaget som lägger en ny ligatitel till samlingen.

Men den här säsongen är det annorlunda och även om man nu gått upp i serieledning sedan Mauricio Pochettino tog över, får man konstatera att det är hård konkurrens med andra topplag som Lille (samma poäng), Lyon (två poäng bakom) och såklart AS Monaco (sex poäng bakom). Det här kommer att bli mer intressant den här säsongen.

Marseille gäller också som en liten outsider och har med sina två färre spelade matcher en chans att äta sig upp på 38 poäng, och vara fyra poäng bakom serieledningen. Men då måste man till att vinna samtliga hängmatcher och vinna alla matcher man bara ska vinna.

En sådan är den på onsdagskvällen hemma mot Lens, ett lag som visserligen har gjort det okej, men som inte ska räcka till mot ett lag som aspirerar på en ligatitel, och som vill nå Champions League.

Marseille måste studsa tillbaka

I hemmalaget Marseille finns det viss oro kring formen efter att man föll igenom senast mot Nimes och då förlorade med 1-2 på hemmaplan. Detta mot ett Nimes som alltså är ett bottenlag och kom till den matchen med tre raka förluster.

Marseille förlorade också den franska supercupfinalen innan dess, mot PSG i för sig, och har på det hela taget bara en vinst på sina sex senaste matcher. Ingen vidare form.

Men Lens har inte heller en form som skrämmer, med tre raka utan vinst, varav två förluster. Det är alltså två ganska deppiga lag som kliver in till onsdagens drabbning.

Jag har svårt att se vilka som har det i sig att vinna här. X (oavgjort) spelas till 3,40 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,40
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 20 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: