7 januari 2018 Lille Sochaux Speltips

Speltips Metz – Lille 8/8: Storfavoriter

De regerande mästarna Lille inleder sin säsong under söndagseftermiddagen på bortaplan mot Metz.

Fjolårssäsongen i Ligue 1 var verkligen otroligt spännande att följa framåt avslutningen av säsongen. Under hela vårkanten var titelstriden fruktansvärt jämn med så mycket som fyra lag inblandade bitvis. Det höll i ända till sista omgången då det tillslut var en poäng som skilde Lille och PSG åt och skrällen var ett faktum.

Lille stod för en bragdinsats förra säsongen som blir svår att upprepa i år. De har dock behållit ungefär samma lag som lyckades ta hem titeln förra året, men med tanke på vilken enorm satsning som PSG gjort under sommaren så lär titeln inte bli lätt att försvara för Les Douges.

Det mest notervärda är att deras tränare Christophe Galtier lämnade klubben bara inom ett par dygn efter det att ligatiteln blev säkrad och att ersättaren Jocelyn Gourvennec knappast gjort någon i Lille-lägret glad. Men det återstår att se hur han hanterar uppdraget, hittills verkar han inte vilja ändra på ett vinnande koncept i varje fall och kör vidare med Galtiers 4-4-2.

Att Lille vann supercupen mot PSG förra helgen var i varje fall en bra start på säsongen, trots att Parisklubben saknade en mängd spelare. Det var kanske precis vad som behövdes för att laget skulle sluta upp bakom den nya tränaren inför säsongsstart. Mot Metz går de i alla fall in som tunga favoriter och förväntas inleda säsongen med en vinst.

NYA KUNDER FÅR 100 KRONOR FREEBET! Det svenskgrundade Mr Green är som alltid en stor spelare när det kommer till odds. För dig som ännu inte är kund får du nu chansen att få 100 kronor freebet som bonus, ifall spelet inte sitter får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Längesedan hemmapubliken fick jubla i Metz

Hemmalaget avslutade förra säsongen i mitten av tabellen på tionde plats, men var länge med i kampen högre i tabellen innan de kollapsade på vårkanten. Ingenting funkade för Metz i slutet av förra säsongen och offensivt såg det bedrövligt ut. Att de inte vunnit en hemmamatch i ligan sedan i januari säger en hel del om hur läget såg ut då.

Under försäsongen har dock saker och ting sett bättre ut och deras unga offensiva nyckelspelare Ibrahima Niane är tillbaka i spel igen efter att ha varit borta under i stort sett hela våren, vilket kanske inger Metzsupportrar med lite hopp. Dock har de framförallt tappat spelare i transferfönstret och det blir svårt för dem att försöka satsa på en placering högt upp i tabellen.

Trots Nianes återkomst så lär det bli svårt för offensiven när Lille kommer på besök. De regerande mästarna släppte nämligen inte in mer än 23 mål i fjol, vilket är överlägset alla utom PSG:s 28. Lyon och Monaco som var med i titelracet släppte in 43 respektive 42 för jämförelse.

Lilles säkra defensiv är nyckeln till deras framgång och de lyckades även nolla PSG i Supercupen förra helgen. Att de vinner och håller nollan här mot Metz känns som ett bra spel för de 2.55 som Mr Green erbjuder.

  Rygga spelet hos Mr Green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lille vinner mot noll
Odds: 2.55
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 17:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: