Speltips Metz – PSG 22/9: Utklassning trots avbräcken

Rasim Reiz Publicerat: 22 September 2021

Tunga tapp för Paris Saint-Germain inför bortamatchen mot Metz i franska Ligue 1 onsdagen den 22 september 2021.

Metz - Paris Saint-Germain

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ligan där vi endast är intresserade av Lionel Messi fortsätter och PSG är på jakt att förlänga sin svit när man åker till Metz.

Det är sannerligen ingen dans på röda rosor om man är tränare för PSG, en seger på övertid mot Lyon gav PSG den sjätte raka segern i ligan men det mesta handlade om varför Pochettino bytte ut Lionel Messi vid ställning 1-1 och bilderna vevades friskt överallt att något inte stod rätt till. Såhär i efterhand så hade Lionel Messi en känning i knät och det är också bekräftat nu att han missar matchen mot Metz. Det har inte riktigt klickat för PSG med den trion Neymar-Mbappe-Messi, men det är väl bara en tidsfråga innan man får ordning på det är min känsla. Inför den här matchen är det verkligen toppen mot botten och det finns väl inte mycket som talar för Metz när PSG Globetrotters rullar in och ska hämta tre poäng.

Metz har inför den här matchen tre raka förlsuter och 6–13 i målskillnad och ynka tre poäng efter sex matcher och man hittar Metz längst ner i tabellen och man får gå tillbaka drygt 20 år innan man ens kan hitta en seger för Metz mot PSG. Till den här matchen saknar man Cabit, Boualaya, Ndoram och Nguette, och dessa spelare har väl knappt någon ens koll på då det knappast hade spelat någon roll nu när man möter PSG

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSG saknar Lionel Messi

PSG har inte bara Messi otillgänglig inför den här matchen, man saknar även Bernat,Dagba, Kurzawa, Sergio Ramos och Verratti.

Senast lagen möttes i April det här året i Metz så slutade det 1-3 till PSG och man har fem raka bortasegrar mot just nu Metz.

Vi kommer få se en match som domineras av PSG och det handlar bara om när det första målet kommer för gästerna för att inte få någon spänning i matchen och oavsett hur man väljer att formera laget så är det ett slagkraftigt lag PSG har.

Ser vi på spelmarknaden så är PSG superfavoriter såklart, och inte mycket talar för Metz om du frågar spelmarknaden heller. Jag har valt att lita kika närmare på PSG Offensiv och tror den kan få lite utdelning idag för att gå igång anfallspelet inför Man City nästa vecka i Champions League. Messi saknas men det ska inte vara några problem att lösa ett målspel för PSG.

Jag väljer att spela PSG över 2,5 mål i matchen till 2.02 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG över 2,5 mål
Odds: 2.02
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, onsdag 22 september 2021
TV: 
Stream:  SportExpressen

Jämför odds: