1 maj 2019 monaco rennes speltips ligue 1

Speltips Montpellier – Monaco 15/1: Vägskäl

As Monaco har en reell chans att bli en del av toppstriden i Ligue 1, men behöver fortsätta vinna matcher. Nu möter man Montpellier borta.

Den fas som nu väntar i den franska högstaligan Ligue 1 kommer med stor sannolikhet att bli väldigt avgörande för hur den här säsongen slutar, och om man vill vara ett lag som på allvar slåss i toppen gäller det att sätta på säkerhetsbältet och hänga med i svängarna här.

Ett lag med den ambitionen är utan tvekan AS Monaco, som efter 10 vinster på sina 19 första matcher har ett bra läge att faktiskt konkurrera i toppen. Man har dock förlorat hela sex matcher, varpå det finns en klar fråga, eller stilla undrar, om lagets jämnhet.

Men på slutet har AS Monaco vunnit tre av sina fyra senaste matcher och ser ut att ha prickat formen i ett läge som verkligen kräver det.

Inför mötet med Montpellier är man dock i starkt behov av poäng, eftersom det är väldigt jämnt kring toppen. Om man vinner här skulle man kunna ha en chans på ligatiteln, då det är sju poäng upp i skrivande stund. Men en förlust gör att jag tror att man kan ge upp den drömmen helt.

Nu möter man dock ett lag som man har haft väldigt enkelt mot på sistone. Med 2 förluster på 31 försök har AS Monaco verkligen sett till att neutralisera Montpellier.

Montpellier har dålig form

Inledningen på den här säsongen var inte alls särskilt dålig och det kändes som att Montpellier skulle kunna vara ett lag för toppen och striden om Europaplatser.

Som tabellen ser ut är den chansen utan tvekan fortfarande vid liv, i allra högsta grad, men det gäller att bibehålla ett högt poängsnitt för att inte tappa momentum. Det är i den fasen som laget befinner sig nu.

Men dessvärre har man inte vunnit någon ligamatch under 2021, utan formkurvan pekar egentligen åt en helt annan riktning efter tre förluster och två kryss på de fem senaste matcherna.

Båda lagen göra mål spelas till 1,65 gånger såsen hos Hajper. Hemmalaget är rätt starka framåt, men släpper in för många mål.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr utan insättning!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,65
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:00, fredag 15 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: