Speltips Strasborg PSG

Speltips PSG – Monaco 21/2: Vassa målskyttar

PSG vill fortsätta sin fina form och försöka återta ligaledningen igen då fjärdeplacerade Monaco kommer på besök till huvudstaden och Parc des Princes.

Den franska ligastriden är något som gått under mångas radar men Ligue 1 är definitivt en av de mer spännande ligorna i fotbolls-Europa för tillfället. PSG har länge varit överlägsna, men i år har både Lille och Lyon ett finger med i spelet och ligan är långtifrån avgjord ännu.

Tidigare i veckan imponerade PSG i Champions League där de besegrade Barcelona med 4-1 och Kylian Mbappe hade lekstuga med katalonerna och hittade nätet hela tre gånger under matchen. Monaco får se upp så att inte samma öde drabbar även dem.

PSG har varit i fin form trots den lilla missberäkningen mot Lorient i slutet av förra månaden. De vann Le Classique tidigare i månaden och verkar kunna balansera både ligaspelet och Champions League bra hittills, vi får se ifall det håller genom hela säsongen bara. Men de har trots allt en väldigt bred trupp jämfört med sina ligakonkurrenter.

Ángel Di María, Neymar och Juan Bernat är alla otillgängliga inför matchen mot Monaco, även Colin Dagba är tveksam till spel. Mycket pekar på att Mauricio Pocchetino inte kommer att göra några större förändringar från den elva som spelade mot Barcelona tidigare i veckan. Möjligtvis kan Ander Herrera kanske tävla om en startplats efter att ha imponerat vid sitt inhopp.

Monaco kan bjuda upp till dans

Monegaskerna åkte även de på ett poängtapp mot luriga Lorient i förra omgången, men trots att de är ett av bottenlagen har de en väldigt fin form. Utöver likaresultatet senast så är AS Monacos form även den väldigt bra och innan förra helgen hade man sju raka segrar i ryggen.

De är hack i häl på trion indragna i titelstriden och kan genom en vinst på Parc des Princes gå in i den själva på allvar. De vann höstmötet med 3-2, men det kommer nog bli tuffare nu på bortaplan. De är nu placerade på en fjärdeplats med 49 poäng inför omgången, sex poäng bakom ligaledarna Lille.

Monaco åker upp till huvudstaden utan några större skadeproblem i truppen. Gelson Martins är den enda på skadelistan för tillfället. Aleksandr Golovin vilades mot Lorient men är troligtvis spelklar nu mot PSG.

Oavsett hur det går i matchen lär det i alla fall bli en spännande sådan och matchen i matchen kommer att spelas mellan Kylain Mbappe och Ben Yedder, nummer ett respektive tre i den franska skytteligan i skrivande stund.

Med så fina målskyttar som ställs mot varandra samtidigt som Monaco är det topplag som släppt in klart flest mål så känns ett målspel som det bästa alternativet inför helgens franska toppmatch. Vi spelar därmed över 3.5 mål för 2.10 hos Betfair.

  Rygga spelet hos Betfair – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: