18 februari 2020 Dortmund PSG Speltips

Speltips PSG – Nimes 3/2: Dominans

Paris Saint-Germain har fått upp ångan och borde rimligen köra över jumbon Nimes onsdagen den 3 februari 2021 i Ligue 1.

Mauricio Pochettino har inte varit ansvraig mer än i ett par veckor, men det är uppenbart att argentinaren har fått bra fart på sitt Paris Saint-Germain, som plötsligt känns som en seriös utmanare ute i Europa igen.

Att man är en utmanare, eller snarare den som är tänkt att prenumerera, på titeln hemma i Frankrike är standard för Paris Saint-Germain, men baserat på säsongsinledningen var man illa ute där ett tag.

Men tack vare ett par starka vinster på slutet, och ett spel som ser klart bättre ut just nu, känns det som att Paris Saint-Germain inte ska gå att stoppa längre. Det är helt enkelt ett lag som har en nivå som inget annat lag i Ligue 1 kan matcha.

Nu ska man också ha med sig att Paris Saint-Germain är ett lag som verkligen är att räkna med ute i Europa vad det lider, men att det fortsatt är ett par veckor innan det äventyret kör igång igen. Det är väl egentligen först där och då som man kommer att ställas på prov.

Nu vill man med största sannolikhet städa av allt motstånd som man stöter på i Ligue 1, för att inte hamna i en situation där man behöver ödsla onödig energi i ligan.

Paris Saint-Germain vinner mot noll

Paris Saint-Germain har radat upp stora vinster på slutet och Mauricio Pochettino känns i mina ögon som rätt man att leda det här laget in i framtiden. Förmodligen kommer vi att se honom på styva linan först när det kommer till åttondelsfinalerna mot FC Barcelona senare i februari månad.

För övrigt har Mauricio Pochettino pratat en hel del om stjärnorna Neymar och Kylian Mbappé i veckan, där fokus ser ut att vara på att försöka få båda spelarna att stanna och gärna förlänga om det kan gå.

Det spelar ingen roll inför den här matchen, utan Paris Saint-Germain bör gälla som stor favorit när man spelar hemma mot jumbon Nimes i alla lägen.

Paris Saint-Germain vinner och håller nollan spelas till 1,67 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Paris Saint-Germain vinner och håller nollan
Odds: 1,67
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, onsdag 3 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: