caen rennes 11/12

Speltips Rennes – Lens 8/8: Tidig match

De två lag som slutade precis under toppen i fjol möts direkt i första omgången när Rennes tar emot Lens.

Förra säsongen var det bara en poäng som skilde dem åt i tabellen, men i år förväntas de båda lagen inte vara lika jämna. I våras var det tillslut Rennes som snodde åt sig den sista platsen till Europa Conference League där de hoppar in i playoff-delen av kvalet senare, något som kanske båda klubbar är nöjda med då Lens truppbredd inte riktigt kan mäta sig med Rennes.

Rennes som vi för första gången fick se i gruppspelet av Champions League förra säsongen visade att de inte riktigt hade vad som krävdes för att spela på den nivån ännu. De fick bara med sig en poäng i hela gruppspelet mot Krasnodar och i ligan gick det inte heller något vidare när de behövde slåss på två fronter.

Det var först senare på våren då Bruno Genesio tog över tränarbänken från Julien Stephan som resultaten började vända och de tillslut kunde säkra ännu en säsong med Europaspel. Det är tydligt att Rennes ledning vill ut i Europa då de faktiskt är en av få klubbar som spenderat stort i transferfönstret trots att det knappast är någon blomstrande tid för ekonomin under pandemin.

Med dessa nyförvärv lär de inte ha några andra ambitioner än att vara med och utmana i toppen i år, frågan är bara hur det går med spel i ECL under tiden. Mot Lens är de i alla fall klara favoriter nu tidigt på söndag.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lens lär inte vara lika starka i år

Till skillnad från Rennes så sträcker sig Lens ambitionsnivå snarare till att klara sig kvar ytterligare en säsong. I fjol var de nämligen nykomlingar till serien och stod för en väldigt imponerande första säsong. Det lär dock inte bli helt lätt att upprepa då de tappat ett par viktiga nyckelspelare som alltid i fallet av framgångsrika småklubbar.

Bland annat har de sålt sin succémittback Loic Bade till just Rennes för niosiffriga summor, vilket säger en del om hackordningen mellan dessa två lag. Med det sagt så har Lens dock inte sett dåliga ut på försäsongen, men det är alltid svårt att läsa in för mycket där. Deras 4-1 vinst mot Udinese nyligen kanske ger Lenssupportrarna hopp om att de fortfarande kan vara ett slagkraftigt lag ännu en säsong.

Lika lätt lär de dock inte få mot Rennes som antagligen kommer bli tuffa att möta i år då deras defensiv ser väldigt stark ut på papper. Hemmalaget går in som välförtjänta favoriter här och bör kunna få en bra start på säsongen mot ett försvagat Lens. För 2.04 gånger pengarna spelar vi alltså på den raka ettan här hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rennes vinner
Odds: 2.04
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: