Speltips Djurgården Kalmar 6 mars 2021

Speltips Djurgården – Kalmar 6/3: Redan avgjort – men kanonspel

I praktiken står det redan klart att Djurgården kommer spela Svenska Cupen-slutspel, men innan dess väntar den allsvenska konkurrenten Kalmar FF. Här hittar ni vårt speltips inför vad som komma skall.

Om något lag skulle pressa förhandsfavoriten Djurgården om gruppsegern, var det just Kalmar FF. Det hoppet släcktes mer eller mindre direkt i premiären, när man åkte på en 1-2-förlust hemma mot Division 1-klubben Umeå FC. En på alla sätt och vis katastrofal insats.

Försäsongen som helhet har varit svajande, resultat- som prestationsmässigt. Därför satt det säkerligen väl på sin plats med segern över Brage senast, även om den mest sannolikt inte bäddar för avancemang, efter att Jonathan Ring – som inför säsongen anlände från DIF – satt dit matchens enda mål i den åttonde (!) stopptidsminuten.

Djurgården och deras prestationer lovar desto mer. Laget har fått in flera nyförvärv, lovande sådana och som redan verkar ha kommit in i tempot. Senast krossades Umeå FC med brutala sju mål mot noll och det följde upp 1-0 mot Brage – en, trots siffrorna, fullt stabil vinst.

En att kolla närmare på, delvis inför matchen och delvis säsongen, är Edward Chilufya, vars genombrott många väntar på. Han har sett riktigt vasst ut och stod för ett hattrick senast.

Ingen höjdarmatch

För att det ska bli KFF som tar förstaplatsen, den som leder ut i slutspelet, behöver smålänningarna vinna med fem bollars marginal. Det kommer förstås inte hända.

Känslan är snarare att en match där varken det ena eller andra laget vill ta ut sig – och därtill ska den offensiva impotens som Kalmar visat upp tas i beaktning. Djurgården är dessutom normalt, och har även varit, defensivt solida. Och även bortalaget kommer från en hållen nolla.

Känslan är att en något avslagen batalj väntar på Tele2 Arena i Stockholm och vi tittar närmare på målmarknaden.

Spelet? Det blir att båda lagen INTE gör mål till dubbla insatsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos Betfair – Hämta 100 kr riskfritt spel som bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål
Odds: 2,00
Bolag: Betfair
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: