Speltips Burnley Watford 25 juni 2020

Speltips Watford – QPR 1/2: Målmarknaden i fokus

Måndagsfotboll från The Championship! Det må handla om toppen mot botten, men det finns likheter i Watford samt Queens Park Rangers, vilka får oss att stark rikta fokus mot målmarknaden.

Efter att ha blivit nedskickade från finrummet, siktar Watford på att studsa upp till detsamma omedelbart. Just nu återfinns de också på en fjärdeplats, alltså en av de som leder till playoffet, i Championship och de har häng på toppduon bestående av Norwich City samt Swansea City.

Konkurrensen är stenhård, absolut, men samtidigt är det mindre överraskande att Watford återfinns i toppen av serien – de ska helt enkelt vara med och fajtas om en uppflyttningsbiljett.

Desto sämre har Queens Park Rangers gått – och med 25 omgångar avverkade är de alltjämt och tampas i botten av serien, med ett marginellt gap ner till bottentrion tillika nedflyttningsplatserna.

2021 har däremot öppnats fullt okej av QPR, som vann de två inledande seriematcherna – dessutom på bortaplan – mot Luton Town samt Cardiff City. Senast blev det dock en 0-2-förlust i samband med att man fick besök av bottenkonkurrenten Derby County. Studsar man tillbaka nu? Oddsen talar emot det då den raka tvåan står i 4,90 som bäst.

Till matchen kommer bortalaget till spel utan skadeduon Luke Amor samt Lee Wallace medan Bright Osayi-Samuel lämnat klubben. För Watford är Stipe Perica, Domingos Quina, Tom-Dele Bashiru, Ben Foster, Isaac Success samt eventuellt Christian Kabasele indisponibla.

Tydliga trender: målsnålt

Sett till tabellen ska det vara stora skillnader i afton – Watford är hela 20 poäng ovanför QPR i tabellen och det är knappast siffror man kan vifta bort hur som helst. Å andra sidan är det heller ingenting som talar för att en mer tajt historia skulle vara att vänta.

Från QPR förväntar vi oss en starkt defensiv approach, där man hellre tar det säkra före det osäkra. På en arena som Vicarage Road får de helt enkelt prioritera att försöka hålla defensiven tajt – och det brukar de vara relativt framgångsrika med, trots allt. Laget har faktiskt 11 raka matcher som klivit under 2,5-målslinan.

Watford hade det svårt att hitta rätt framåt i banan när de senast ställdes mot Millwall – en match som slutade mållös samt oavgjord. Kan få problem med ett samlat motstånd, på nytt? De har också fyra av de fem senaste matcherna under 2,5 mål, liksom 11 av de 13 senaste.

Det finns uppenbara trender av målsnåla matcher för båda parter och 1,82 x insatsen för max två mål i matchen tar vi utan att överhuvudtaget blinka.

  Rygga spelet hos Bethard – öppna konto direkt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,82
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: