1 december 2019 Norwich Arsenal Speltips

Speltips Arsenal – Crystal Palace 18/10: Ett måndagsderby

Måndagskvällen bjuder på ett litet Londonderby mellan Arsenal och Crystal Palace i den åttonde omgångens sista match.

Arsenal har inte direkt haft någon drömstart på säsongen, men efter att ha inlett säsongen med tre håglösa förluster och sänkt förväntningarna bland deras redan luttrade supportrar, så har de lyckats vända på utvecklingen något i varje fall.

De tre förlusterna följdes upp av tre raka vinster där körsbäret på toppen var en blytung seger i det norra Londonderbyt mot Tottenham i slutet av september. Därefter tog de en pinne borta mot Brighton i en mållös match innan landslagsuppehållet innan vi landar där vi är nu.

I skrivande stund med lördagsmatcherna avklarade så befinner sig Arsenal på trettonde plats i ligan och är i desperat behov av poäng om den här säsongen ska bli något mer än att harva runt i mitten av tabellen. Nu när de inte har något Europaspel att fokusera på så borde det inte finnas några ursäkter till att inte vara med och åtminstone konkurrera om platserna till de något mindre prestigefyllda europeiska turneringarna.

Arsenal som inte för så längesedan var förknippade med fartfylld anfallsfotboll har hittills gjort näst minst mål i ligan, något som behöver åtgärdas ifall de ska fortsätta klättra. Mikel Arteta fortsätter att vara kritiserad, men det känns inte som att någon har särskilt höga förväntningar på laget längre.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trevande start för Crystal Palace

Palace befinner sig precis bakom Arsenal i tabellen placeringsmässigt, men har tre färre poäng. Även deras höjdpunkt under säsongen har varit att köra över Tottenham, men annars har det inte varit mycket att jubla över för Crystal Palace del.

De har klarat av att ta poäng mot både Leicester och West Ham i matcher som slutade lika i alla fall, så de är absolut kapabla till att sätta käppar i hjulet för större klubbar även om poängskörden inte varit särskilt god.

Den gamle Arsenalspelaren Patrick Vieira har tagit över tränarrollen inför säsongen och det har trots allt funnits ljuspunkter som pekar på att spelet går åt rätt håll. Krysset mot Leicester senast där de låg under med 0-2 och hämtade upp lär ha varit väldigt viktig för lagmoralen och är kanske något de kan bära med sig inför matchen mot Arsenal.

Arsenal är i alla fall klara favoriter inför mötet, men har haft problem mot Crystal Palace tidigare och känns inte tillräckligt stabila för att spela på till de oddsen. Men att de säkrat upp sin defensiv rejält och bara släppt in ett mål på de senaste fyra matcherna är åtminstone lovande och tar man deras uddlöshet framåt i beaktning också så känns underspelet som ett klokt val här för de 1.95 som Campobet erbjuder.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: